Hogy lehetne kiszedni ezt a belerohadt csavart a falból?
Már nagyon rég lett becsavarva a fürdőszobába, szerintem belerohadt, csavartam, de a csavarhúzókkal, csak a feje lett egyre rosszabb, már nem bírt megakadni, meg se moccant, úgyhogy lehet kicsit amatőr módon de rámentem fogóval, de azzal se tudtam elindítani, már idegességembe ahogy feszegettem letörött a csavar feje... most így néz ki
Bocsánat, ha kicsit nehezen látható.
Szerintem menthetetlen!
Betapasztanám, aztán rá egy matricát, öntapadós akasztót, vagy valami hasonló.
Oldalról ezeket tudtam készíteni. A leírással mi a problémád? Nem áll ki sok a csavarból, épp megtudom fogni egy fogóval, de elcsavarni esélytelen. Kiszedni azért szeretném mert ez eredetileg egy szappantartó helye volt, de ki szeretnénk cserélni azt egy újabbra, ha még lehetséges, de ehhez gondolom a csavart ki kéne varázsolni.
Üdv!
Mivel fali csavar,bármiféle csavarlazító nem sokat használna,de egy spriccentésnyi WD-40,ha van otthon,érdemes megpróbálni. Vagy egy kis méretű kalapáccsal óvatosan megütögetni csavart,hátha meglazul a menet mentén picit és utána fogóval már ki lehet gyűrni. Ha így sem megy,akkor fémhez való csigafúró és megfúrni a csavart,ahogy azt már előttem is javasolták. Igaz ez csempézett falon némileg több körültekintést igényel,de nem kivitelezhetetlen. Hirtelen nincs több és jobb ötletem.
Ahogy nézem egy kombinált fogó sarkával rá tudnál fogni. Ha nem fog rá jól vésegesd meg mellette ha már úgy se kerek és meg van törve. Ha van valami multigéped akkor gyémánt marófejjel csinálj neki lapos formát amire jobb ráfogni, vagy mard ki az egészet vele.
esetleg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!