Fonalgrafikás képeket szeretnék készíteni falapokra, vajon szög helyett hasznalhatnék csavart is?
Figyelt kérdés
Mert a szögelés eléggé hangos és fájdalmas is ... :)
Valami vékony, kis fejű csavarra gondoltam, amit azzal a kézi fúrógéppel (?) sec-perc alatt benyomnék a falapba.
Vélemény?
Köszi
19/L
2016. okt. 28. 13:31
1/4 b4r4thg válasza:
Szerintem nem hiába csinálják vékony szöggel. Én a helyedben nem kísérleteznék. A szavar ugyanis vastagabb is és nagyobb a feje. Ez mellett ha nem tekered be eléggé, akkor a menete elvághatja a fonalat is.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, de azért kipróbálhatod.
A szögekhez meg használhatsz puhább fát, amibe könnyebb beleverni. Vagy esetleg vastag kartonlapot vagy kartonlapokat, nem tudom az mennyire bírná.
3/4 anonim válasza:
Problémás lenne a leszerelése is.
4/4 apababa válasza:
Szerintem semmi akadálya. Vékony kis fejü csavart használva funkció szempontjából tökéletes . Ha már feltekerted a fonalat az már nem mozog igy el sem nyíródhat. Amire mindenképp figyelj az az hogy egyenesen álljon a csavar ezt elöfurással lehet tökéletesen biztosítani (ahogy a szögeknél is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!