Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Segítség! Belefolyt a gáztűzhe...

Segítség! Belefolyt a gáztűzhelybe a zsír, mit tudok vele tenni?

Figyelt kérdés
Levettem a gázrózsát és a cső ami alatta van televolt zsírral. Azt ki tudtam takarítani, viszont alatta egy gombostűhegynyi lyuk van, amin át jön a gáz jó esetben, oda szintén befolyt és azzal már nem tudok mit csinálni. Van valami ötletek vagy muszáj szerelőt hívnom? A szerelő kb mennyibe kerül? Köszönöm a segítséget!

2014. okt. 19. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jön a gáza fúvókán akkor semmit sem kell tenni .
2014. okt. 19. 12:32
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem jön :(
2014. okt. 19. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Tű nincs kéznél? Azzal kell kiszúrkálni.
2014. okt. 19. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha szerelőt hívsz, akkor pl. a Gyorsszolgálat félelmetes összeget képes elkérni, különösen hétvégén vagy ünnepen. Egy beletörött kulcs miatti zárcsere 25 ezer ft volt!
2014. okt. 19. 13:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam a tűre, de félek, hogy akkor csak lejjebb nyomom a cuccot. Nem tudom mennyire folyhatott be mélye. De mindenképpen megpróbálom, köszönöm!
2014. okt. 19. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha lesz annyi lyuk, hogy begyulladjon a gáz, akkor a maradék felmelegszik és a gáz kitolja idővel.

Ha nem gyullad be, akkor szerelő.

Szerintem 6-8 fölé nem megy, talán még ennyit sem kér.

Esetleg még azt lehet megpróbálni, hogy flexibilis csövű gázgyújtóval melegítsd a lyukat, és ha megolvadt a zsír, akkor gyorsan vissza a rózsát, és próbáld begyújtani.

2014. okt. 19. 18:40
 7/8 A kérdező kommentje:
És ha hajszárítóval befújok? Attól is felolvadna mert kókuszzsírról van szó.
2014. okt. 19. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Sokat segítene az kármentési ötletelésben, ha elmondanád, hogyan sikerült a gázrózsa alá kókuszzsírt juttatni?
2014. okt. 20. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!