Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Elküldhetem a takarítónőt, ha...

Elküldhetem a takarítónőt, ha nem szimpatikus, büdös, illetve cigaretta szaga van?

Figyelt kérdés

Kétszer próbálkoztam a takarító cégekkel... Azt hirdették, hogy nagyon igényes, precíz munkát végeznek.

Első alkalommal kijött egy igénytelen külsejű, erősen izzadság szagú (vagy inkább istálló szagú) nő, szinte levegőt sem kaptam, amikor bejött az előszobába. A szatyrot ledobta a padlóra, majd levette a kabátját és rádobta. Lekezelő stílusban kezdett beszélni velem.

Elküldtem.

Egy másik cég kiküldött egy kövér, hájas roma nőt, akinek erős, állott vizelet és dohány szaga volt. Belépett a lakásba, meglátta a kutyámat, és tegezve rám szólt, hogy zárjam el a kutyámat, mert utálja a kutyákat.

Elküldtem őt is, de nem volt egyszerű. Magyarázatot és pénzt követelt, kiabált, szitkozódott, fenyegetett.

Ezután mindkét cégből megkerestek, hogy tartozom nekik pénzzel, mert megrendeltem a szolgáltatást. Azzal fenyegettek, hogy behajtják rajtam a pénzt. Joguk van ehhez?

Esküszöm, mindkét nőnek olyan szaga volt, hogy szinte nem lélegeztem abban a 10 percben, amikor az előszobában voltak. Ezután, amikor távoztak, többször szellőztettem, hiába, az a szag nem akart megszűnni. Mintha a falak beszívták volna.

2017. dec. 10. 23:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
40%
Jujj, hogy mertek idegent hívni a házatokba, félnék, nehogy tippadó legyen vagy bármi, hiába figyel mindent a kamerám, félnék. Én még az autómat is magam takarítom, sőt szinte mindent. Nem sok idő ám egy héten fél óra a ház mind a kettő mármint akkor 1 óra 200 illetve 80 négyzetméter, bilit azt macerásabb ,de az elég két hetente amig nem fogy ki az a felakasztható wc valami.
2018. jún. 11. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!