Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mi lehet ez az áporodott,...

Mi lehet ez az áporodott, kellemetlen szag? Penészfoltok már nincsenek.

Figyelt kérdés

A lakás levegője kifejezetten nehéz, büdös. A penész elvileg ki lett írtva, folyamatosan kezelve van a fal a kritikus pontokon szavóval. Páramentesítő készülék délutántól estig megy, plusz szellőztetés is van.

Régebben a párom dohányzott benn, most már kijár, de ha visszajön érezni körülötte a cigiszagot. Lehet ez a maradék annyira erős,hogy benn marad a lakásban a szag?:S

A szekrényből kivett ruháimon érzem ha kimegyek,hogy állott, büdös szaguk van, pedig kifertőtlenítettem a szekrényt is. Mi lehet még mindig a baj? Legalább a tiszta ruhák ne büdösödnének :(

2015. dec. 18. 07:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ez a helyzet hosszabb ideig fennállt, akkor magába szívta minden a szagot: kárpitok - függöny, szőnyeg, kárpitozott bútorok, ágynemű, matrac; és sajnos bizonyos eseteken a bútorok is képesek erre.

Ki kell mosni mindent, szag semlegesítő termékeket használni (vannak sprayk, a szekrénybe lehet tenni szódabikarbónát pl), esetleg egy kicsit feljebb tekerni a fűtést.

2015. dec. 18. 10:59
 2/3 A kérdező kommentje:

25-26 fok van :( Éjjelre 23 alá nem megy... Ennél melegebbet már nem nagyon tudunk csinálni,meg nem is akarok mer nekem már ez is sok néha. Valószínű akkor a bútorok lesznek a ludasak, meg még arra is gondoltam,hogy a fal :( A szekrényt ecettel mostam ki, azóta raktam be levendulát, szappant, próbáltam az illóolajos vattapamacsot de nem lett sokkal jobb

tervezzük a festést és a padló cserét is. Akkor a bútorok is menni fognak. Köszi a tippeket

2015. dec. 18. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem muszáj a bútoroknak is menni, de majd nyáron ha jó idő lesz, a szabadban kellene kimosni a szekrényeket, és a tűző napon egy-két napot szárítani. Költöztem én is ilyen helyre, és valóban csak a festés-mázolás, és mindennek az alapos átmosása és a napon való megszárítása segített.
2015. dec. 18. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!