Mit lehet akkor csinálni, ha az alattunk lakó az ablakban dohányzik, és a füstje egyenesen a mi ablakunkon jön be?
"egy nyamvadt öreg nő miatt..." na itt megnyugodtam, hogy nem rólam van szó :D
amúgy ha én lennék a dohányzó helyében, és lejönnél szólni, megpróbálnék valamit kitalálni, ha körfolyosós a ház, akkor arrébb megyek cigizni pl. szóval nem venném rossz néven :)
Én is azt tenném, hogy lemennék és megkérném, hogy ne az ablakban dohányozzon. Ha nem tesz semmit, sajnos nem sokat tehetsz, még futhatsz egy kört a lépcsőház közös képviselőjénél,mert a füstmentes élethez alapvető jogod van!
de sajnos Magyarországon ez nem szankcionálandó, kivéve éttermek, közterület, stb.
Költözz el, élj csukott ablak melett, operálj illatos gyertyával...
Ilyen hülyeséget....a kintröl bejövö zaj por szmog nem zavar?..azzal mit kezdesz?
Kedves utolsók akik szerint megérdemli a füstöt a kérdező látszik ,hogy ti szívjátok és soha nem fogjátok megérteni ,hogy milyen szaga is van.
Felőlem lehet akár terézanya is ,ha az ablak alatt cigizik és bejön a füst akkor egy csoffadt vén hülyének fogom hívni.
Első körben kérd meg szépen ,hogy találjon másik helyet mert nagyon büdös! Utána közös képviselő majd drasztikus megoldás: virág locsolás közben kifolyt a kannábol a víz, egy kis sár stb ,ha ez sem segít akkor hívj meg pár gyerekes ismerőst ,hogy a gyerekek rohangáljanak. Garantáltan felmegy és szól ,de megmondhatod neki ,hogy őt sem érdekli a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!