Kinek a "dolga" a gyerek ruháit leszedni a szárítóról és összehajtogatni?
Az anyjáé, vagy a szülőké? A háztartási alkalmazotté? A gyereké?
Mi van, ha inkább a szárítón hagyjuk, és onnan veszi le, hogy fölvegye? És akkor nem kell hajtogatni sem.
Nem hiszem h olyan sokáig tartana barkinek is leszedni a ruhakat:-). Ez olyan furcsa... Ezem megy a vita..
Es a szekreny akkor minek van ha nem szedi le senki sem a ruhat? Disznek? Barkinek a dolga leszedni, az a max 10 perc hajtogatassal egyutt, akinek epp ideje, kedve van..
Szaritorol oltozni igenytelenseg.
Nalunk en szedem le vagy a nagylanyaim. A ferjem, kisfiam nem. Nem az o dolguk.
Én v a Férjem .
Szerintem is igénytelenség arról öltözni főleg h a lakásban sem vmi szép egy szárító.(vagyis én utálom :D)
Mikor anyuéknál laktam akkor is bevoltam fogva
"a férjem, fiam nem, nem az ő dolguk" -
Nálatok még a női cseléd rendszer működik? Nem semmi.
Mindenki dolga, aki abban a házban lakik.
35N
Annak a "dolga", akire a csalad ezt ratestalta. Vagy aki kiteregetett. Vagy aki epp otthon van mikor megszaradt.
Azok a felesegek akik ugy erzik hogy ez kizarolag az o dolguk, ki is keszitik reggel a ruhat az uruknak?
Csak mert en kifejezetten nem szeretem ha az asszony szedi le, mert ugy teszi el, hogy en meg nem talalom sehol azt amit epp keresek.
Mivel nálunk nincs sok hely, örülünk, ha megszárad és leszedhetjük. :-)
Arról nem is beszélve, hogy 1-2 napon belül mosnánk mást, és akkor meg azt nem lehetne kiteregetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!