Mi gyermeketek kedvenc édessége?
Totyogó korában a Dörmit és a túró rudit szerette nagyon, de igazából igazi Gombóc Artúr, minden édességnek örül. Nem eszik sokat belőlük, pedig mindig van itthon, de mivel sosem volt az édesség "tiltott gyümőlcs", ezért nincs belőle feszkó.
Már 7 éves, de kicsi korától így van, minden vásárlásnál kap valami apróságot. Ettől még imádja a gyümölcsöt is, a joghurtokat is.
3,5 éves, csoki függő...kinder tojás, kakaós csiga, dörmi, csokis müzliszelet...ezeket imádja, persze legfőképp mert én ezeket veszem neki...ha mondjuk gumicukrot vennék neki akkor gondolom azt szeretné....
kinder tojást havonta-kéthavonta egyet kap, dörmit ha jön a mama, szintén kb havonta.
müzli szeletet hetene. De minden napra jut valami nasi, csak lehetőleg nem csoki.
ma pl evett aszalt áfonyát és ropit. Tegnap kapott csokis puszedlit mert vendégek jöttek és ők is azt kaptak. Szombaton tortázott (szülinapon voltunk) és dörmit is evett. csütörtökön kakaós csiga volt, pénteken meg szintén aszalt áfonya, meg háztartási keksz.
Müzliszelet, zabszelet, tejszelet, kinder tojás (bár ez utóbbinál a benne levő játék sokkal jobban érdekli, mint maga a csoki).
Ám amit a csokinál is jobban szeret, az a kolbász és a szalonna ... sajnos.
4 éves kislány
Jaj ne kezdjük már a cinikus "ahogy elnézem szaranya vagyok"-ozást, csak az első kettő nem ad csokit, az utána lévő négy igen (3. vagyok).
Tök meglepődtem hogy jéé eltérő vélemények és mégsincs szurka-piszka erre tessék, jön a cinizmus. Ne már ......
Ti nem olvassatok a muzliszelet es pl dörmi összetevőket..? Nem gyereknek valo...
Amugy gyermekemnek nincs kedvenc, egyremegy hogy kindertojas, vagy bovli csokitelapo rokontol, nincs a csokikra kifinomulva még az ízérzéke. Talán inkább jobban tetszenek neki a szirupos vitaminok is, habár bevezetni nem volt konnyu, de ma már lehuzná üveggel.
A gagyi csokitelapo jo hasmenes ellen, csak jelzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!