Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hangyák ellen mit tegyek? Sos!

Hangyák ellen mit tegyek? Sos!

Figyelt kérdés

Sajnos elég sok hangya úgymond megtámadta a konyhát, konkrétan a mosogató alatt lehet szerintem valami boly, mert onnan jönnek ki.A probléma ugye, h a mosogató, és a szekrényrész, amibe bele van építve nem nagyon mozgatható......most kipakoltam mindent, és befújtam a szekrény belsejét chemotoxszal ....esetleg valami egyéb tanácsot tud valaki adni?Egyébként a konyha mindig rendesen karba van tartva, edények azonnal el vannak mosogatva, nincs elöl hagyva étel stb.,tehát ötletem sincs, hogy hogyan kerülhettek oda, ill. mi vonzza őket oda...

Köszönöm a válaszokat!!

2010. jún. 1. 22:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként láttam, h vannak már hasonló kérdések, azért írtam ki újat, mert itt a fő probléma, hogy nem nagyon tudok hozzáférni ahhoz a helyhez, ahonnan kijönnek....
2010. jún. 1. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Fújd be Morteinnel,az a leghatásosabb. Még akkor is hat,ha utána kimosod a szekrényt. A hangyák pedig mindenhol megjelenhetnek. Amikor egy panelban a 3.-on laktunk,ott is mindig feljöttek a falon,a konvektor mellett.
2010. jún. 1. 22:41
 3/7 A kérdező kommentje:
aha...oks, akkor holnap veszek Morteint, ha még mindig lesznek hangyák.....most csak a chemotox volt otthon:) Kösz a gyors választ !
2010. jún. 1. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
letezik ugymond ,,hangyacukor,,behordjak a bolyba es ott eszik meg..az egesz boly elpusztul
2010. jún. 2. 07:18
 5/7 anonim válasza:
A hangyacukor is jó módszer, csak idő kell, amíg mindenki eszik belőle. Szerinrtem valami mérgező löttyel is leöntheted, de ha nincs otthon semmi, akkor elég lesz ecet és kék szesz keveréke is.
2010. jún. 2. 13:01
 6/7 anonim válasza:
A fahéjat nem szeretik,ha beszórod,elmennek onnan.persze cukor nélkül:)
2010. jún. 3. 12:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Nah, sajnos Morteint nem találtam itt a boltban, végigjárkálni az üzleteket meg nem volt időm sajnos, de vettem egy szintén Chemotox gyártású "hangyacsapdát", egy csomag 700 valamennyi volt az ÁFÉSZ COOP-ban, négy kis háromszög van benne, amit ki kell helyezni oda, ahol a hangyák vannak a lakásban, abba van valami csali, amire bemennek a csapdába, viszont megmérgezve jönnek ki belőle, és valóban másnapra csak néhány döglött hangya volt már csak a konyhában, azokat persze eltávolítottam, és azóta nincs hangya.Korábban vettem már egyszer egy hasonló, de Raid nevű ilyen csapdát, az azt hiszem drágább is volt, és csak kettő csapda volt benne, az viszont nem igazán vált be.

Ezeket most azért írtam le, ha netán vkinél hasonló probléma lenne, és olvasná a kérdést, tehát ezt a Chemotox hangyacsapdát tudom ajánlani, nem kell fújogatni, nem büdös, nem kell attól tartani, h hova száll a permet, csak ki kell rakni....nekem bevált :)

2010. jún. 5. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!