Ellepték a konyhát a hangyák. Mit tegyek? Már mindennel próbálkoztam.
Figyelt kérdés
Rendszeresen takarítva van minden nap. Már próbáltam hangya irtó porral, sütőporral, fokhagymával ,ecettel most legutóbb vízkőoldóval egy ideig hatásos de aztán megint kezdődik minden elölről. Megtaláltam a járatot abba öntöttem bele a vízkőoldót utána onnan már nem jöttek elő,de most néztem és megint ellepték a mosogatót. Már nem tudom mit tegyek! Mit tanácsoltok?2010. jún. 12. 18:17
2/12 anonim válasza:
Anyukám a járatba sört szokott önteni. Attól eddig még mindig eltűntek, de csak egy szezonra. Olvastam itt, hogy cukorral kevert bóraxot is lehet használni, mert azt a fészekbe is beviszik. Én még nem próbáltam, de a sör tényleg jó. Csak nem lehet mindenhol használni.,
3/12 anonim válasza:
Legutóbb én szódabikarbónát szórtam az útvonalukra, meg a bolyra, arra pedig 20%-os ecetet.Pillanatok alatt felhabzott a sz.bikarbóna, a hangyáknak meg vége lett.Azóta nincs belőlük.
4/12 anonim válasza:
Raid-ot vegyel. Olyan csovecske van rajta. Abbol hab jon ki. Osszeesik, de ott marad lathatahlanul es meg egy jo idig megoli azt a rovart ami atmegy rajta
5/12 A kérdező kommentje:
Hát a fokhagymát már próbáltam ,de a sört még nem, de nem szeretném ha mindenhol sörszag lenne a lakásban. Azért megpróbálom beleönteni a járatukba hátha használ valamit.Köszönöm szépen! Szívesen várok még válaszokat hátha a sör sem jön be.
2010. jún. 12. 19:04
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszi szépen! megnézem lehet e itt nálunk kapni.
2010. jún. 12. 19:06
7/12 anonim válasza:
Én egy szert ajánlanék.
BIOKILL
Nagyon ajánlom, nálunk nagyon hamar kiírtotta a hangyákat, és azóta sem láttam őket.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem valamelyik fog használni.
2010. jún. 12. 20:51
9/12 anonim válasza:
Én hangyacsapdákat tettem ki. Szerencsére bevált.
10/12 anonim válasza:
Raid mászórovarirtó. Este körbefújtam, reggelre kipurcantak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!