Ellepték a konyhát a hangyák. Mit tegyek? Már mindennel próbálkoztam.
Figyelt kérdés
Rendszeresen takarítva van minden nap. Már próbáltam hangya irtó porral, sütőporral, fokhagymával ,ecettel most legutóbb vízkőoldóval egy ideig hatásos de aztán megint kezdődik minden elölről. Megtaláltam a járatot abba öntöttem bele a vízkőoldót utána onnan már nem jöttek elő,de most néztem és megint ellepték a mosogatót. Már nem tudom mit tegyek! Mit tanácsoltok?2010. jún. 12. 18:17
11/12 anonim válasza:
hangyacsapda. Nekünk eddig bevált. Nem azonnali a hatás hanem egy-két nap.
Valami olyan ideológiát hallottam hozzá, hogy a hangyák nagy része bent él a járatokban, és azt azokat ölő izékkel nem tudod kifüstölni, de a csapdák lassan ható mérget tartalmaznak, amit bevisznak a bojba, és így az egész kolóniát kiírtja.
Mindenestre eddig mindig bevált. Fél évente nem árt cserélni.
12/12 anonim válasza:
Cukrosvizet kis tálkába. Tetszeni fog nekik és belemásznak, ott pedig igényesen megfulladnak. De a raid spréje tényleg jó, a macska kajájába mindig belemászta, aztán körbefújtam vele ott mindent, a macska virul hangyák meg sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!