Mit tegyek hangyainvázió ellen? Az elmúlt 2-3 napban ha csak egy kis morzsa is marad az éjjeliszekrényemen, pár perc múlva hangyák hada árasztja el. Mit tegyek ellenük? Van valami hangyacsapda?
Biokill.Emnerre nem ártalmas mérgező anyagot nem tartalmaz.A szekrény mögé ahonnan jönnek befújod 6 hétig véd.
TUTI
Biokill semmire se jó...
Nálunk a hangyák meg az ágyi poloskák inkább megszaporodtak tőle.
Mi vettünk kazettás hangyaírtót, azzal eltűntek a hangyák.
Már miért ne lenne jó a Biokill.Én évek óta használom és be sem jönnek a hangyák.A fal mellé kell fújni és utána ott nem szabad feltörölni mert 6 hétig hat.Vagy ha feltörlöd újra kell fújni.
Ez mekkora baromság hogy szaporodnak tőle.Értelmes ember nem ír ilyet..
Szia! Amikor beköltöztünk a jelenlegi lakásunkba rengeteg hangyánk volt és sok terméket kipróbáltunk. Már kezdtem feladni, amikor rábukkantam a erre Bábolna Bio hangyaírtóra:
Beltérben (lakásban és teraszon) használható hangyairtó csalétek. A különleges csalétek ellenállhatatlanul odavonzza a hangyákat a csapdához. A rovarok által elszállított irtószer az egész kolóniát elpusztítja, így a probléma a forrásánál szüntethető meg. Kettős hatóanyaga révén azonnali és hosszútávú hatással is rendelkezik.
Van egy másik is, ami fáraóhangyákra való:
Amikor elkezdtük haználni elfogyott 1 doboz (3 db) és utána a második dobozból már csak a fele és eltűntek a hangyák végleg. Azóta se láttam egyet se, ennek 9 éve!:)
Másik adalék, hogy Édesapámnál is voltak hangyák kb. 2 éve és egyből ilyet vettem. Ott csak a fele tűnt el az első tasaknak és azóta sincsenek hangyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!