Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel takarítsak ezután?

Mivel takarítsak ezután?

Figyelt kérdés

Sajnos nemrég kiderült, hogy túlérzékey vagyok az eddigi tisztítítószereinkre. Miden takarítás után erős köhögő rohamom van az elpárolgó vegyszerektől, még az olyan ártalmatlannak tűnőtől is, mint az ablaktisztító. Arra gondoltunk, hogy veszünk egy gőztisztítót(gőzborotvát/gőzpingvint ki hogyan ismeri). Arra lennék kíváncsi, hogy van e valakinek valamelyikről pozitív véleménye és ha igen pontosan mi a termék neve?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Egy elkeseredett háziasszony

2010. máj. 24. 18:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hol lehet kapni ezeket a termékekt?

Köszi a választ.

2010. máj. 24. 20:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Só, citromlé ez nem iritál mint az ecet.
2010. máj. 24. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az Amway-t úgy árulják mint a pl. Avon-t. Sztem itt az oldalon megkérdezheted hogy ki foglalkozik vele ott ahol laksz.

A termékek árai elsőre magasnak tűnnek,viszont mivel nagyon jó arányban lehet hígítani őket,így már nem is drágák.

Pl.: a mosogatószer kb 1800Ft volt mikor azt használtam,de naggyából kilenc hónapig elég volt.(2fő/háztartás)

2010. máj. 24. 21:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! Én nemrég vettem gőzkacsát (gőzpingvin helyett, tudod, ha ló nincs jó a szamár is :P) 14000ft volt s a konyhába, fürdőbe, wcbe használom, sima vízzel. Nálam bevált, még a tűzhelyrácsról is megolvasztotta a ráégett zsírt. Utána dörzsivel le. De az edények aljáról semmit nem szedett le, az átverés volt a reklámban :( A többi helyen csak simán letörlöd egyrongyal a csempét, kádat stb és kész. A nagyon kemény és régi koszokat annyira nem viszi azért mint a gáztűzhely oldala (amit én talán ha évente fordítok el megnézni)

A citrom tényleg jó ötlet, nagyon jól oldja a zsírokat edényen.

2010. máj. 26. 19:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Biztos tudod, hogy két féle ecet van, a 10 ill. 20 %-os, én is csak ezt tudom neked tanácsolni.
2010. máj. 27. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!