Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Segitség most mit takaritsak?...

Segitség most mit takaritsak? Adnátok tippet hogy most mit takaritsak?

Figyelt kérdés
nos ne nézzetek hülyének nem vagyok az!Tudom fura kérdés, de már kitakaritottam ablakokat,függönyt kimostam,port töröltem,söprögetés wc,fürdő felmostam. ágyneműt hóztam.Szóval már tisztaság van .De nagytakaritásban vagyok. mikell még? nem szeretnék kihagyni semmit!ruhákat mivel kicsi a szekrényem nemtudom átrakni mert most akarunk ujat venni szekrényt.
2009. jún. 27. 23:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Konyhaszekrény kívül-belül, ruhásszekrény belül. Kirámolsz, kimosod, visszarámolsz. És ha még van egy kis időd, jöhetsz hozzám is... öt szoba, konyha, két fürdő, étkező, 7 ember után van mit suvickolni...
2009. jún. 27. 23:31
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi:)holnap reggel ezzel kezdek de jól jönnek ötletek még:)
2009. jún. 27. 23:53
 3/11 anonim válasza:
100%

az ágyból a matracokat ragd ki a napra szellőzni, nálunk ez is a nagy takaritás része :)

meg a szőnyeget is ki szoktuk mosni.

több nekem se jut eszembe.

Ha a házzal kész vagy, jöhet a kert ;)

2009. jún. 27. 23:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha kész vagy, gyere el hozzám is:-)))))van egy 15hós kisfiam kicsit levagyok maradva:-)))
2009. jún. 28. 00:09
 5/11 A kérdező kommentje:
:)köszi:) szovesen elmegyek én hozzád is takaritani!
2009. jún. 28. 00:17
 6/11 anonim válasza:
Mivel az előttem szólók szinte elmondták az összes ötletemet, ezért ami maradt: fogyj egy ecsetet és kezd el portalanítani a gombokat:P nemtom, szőnyegmosást mondta valaki?
2009. jún. 28. 01:31
 7/11 anonim válasza:
-fogj- lett volna:D ja és látom, írták már a szőnyegmosást is:D
2009. jún. 28. 01:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nem csak kívül mosom le a szekrényeket, hanem amit bírok ki is húzogatom. Nyilván nem az egész sort, de az elemes szekrényeket mondjuk a konyhában. rémes mi van mögötte.
2009. jún. 28. 02:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Csempe vízkőtelenítése, a csapok vízkőtelenítése, konyhaszekrény kimosása, vagy kiválogathatod azokat a ruhákat, amiket már nem hordtok, vagy elrongyolódtak.

Egyébként pihenni nem akarsz? :)

2009. jún. 28. 12:49
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

pihenés már megvolt :) amúgy szeretek takaritani:)

2009. jún. 28. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!