Mivel takarítsak ezután?
Figyelt kérdés
Sajnos nemrég kiderült, hogy túlérzékey vagyok az eddigi tisztítítószereinkre. Miden takarítás után erős köhögő rohamom van az elpárolgó vegyszerektől, még az olyan ártalmatlannak tűnőtől is, mint az ablaktisztító. Arra gondoltunk, hogy veszünk egy gőztisztítót(gőzborotvát/gőzpingvint ki hogyan ismeri). Arra lennék kíváncsi, hogy van e valakinek valamelyikről pozitív véleménye és ha igen pontosan mi a termék neve?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy elkeseredett háziasszony
2010. máj. 24. 18:00
1/15 anonim válasza:
gőzpingvin nem lehet rossz, még nem próbáltam. a lidl w5 termékcsaládját próbáltad már? természetes anyagúak
2/15 A kérdező kommentje:
Még nempróbáltam, de köszönöm a tippet. Most vagyok azon a ponto, hogy bármi hatásosat kipróbálnék, hogy ne legyk újra rosszul.
2010. máj. 24. 18:26
3/15 anonim válasza:
Szinte minden vegyszert kiválthatsz ecettel. Az nem vegyszer és nagyon haásos. Ha a Goggleba beírod,hogy :Mire jó az ecet a háztartásban,sok hasznos tanácsot találsz. Én csak a mkosogatáshoz használok mosogatószert,azt is ecettel keverve,és természetesen fürdéskor használok bolti dolgot.
4/15 A kérdező kommentje:
Jó tipp lenne az ecet, próbáltam már, de mivel ugye savas nagyon marja a légcsövemet. Sajnos :( De ezért megy a pozitív értékelés. Köszi!
2010. máj. 24. 19:00
5/15 anonim válasza:
A 2. vagyok. Nem jó,ha esetleg szájmaszkban takarítasz?
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálkozom azzal legközelebb.
2010. máj. 24. 19:05
7/15 anonim válasza:
A TV-ben láttam minap, nem tudom milyen: [link]
Vagy te is pont erről kértél volna véleményeket?
8/15 A kérdező kommentje:
Én is láttam már a reklámot, de itt nagyon sok rosszat írtak már róla. Jó lenne olyan véleményeket hallani, amikben arról írnak, hogy valamelyik gőzborotva tényleg bevált. De aztért köszi a választ.
2010. máj. 24. 19:33
9/15 anonim válasza:
Olvasd át, hátha ad segítséget:
10/15 anonim válasza:
Szia! Próbáld ki az AMWAY termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!