Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit kel csinálni a levenduláva...

Mit kel csinálni a levendulával ezután?

Figyelt kérdés
Beraktam a magokat a mélyhűtőbe, mert azt mondták hogy így kell. Már négy napja ott van. Most szeretném elültetni, de milyen helyre kell? Meleg napos, vagy inkább árnyékos helyre? Sokat kell locsolni a csírázáshoz, vagy inkább hagyni kell egy kicsit száradni vagy mit kell csinálni? A magos tasakra csak annyit írnak, hogy a már kifejlett növény a napos száraz meleg helyet szeretni.
2011. ápr. 26. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:
a magoknak természetes nyirkos hely kell a csírázáshoz, független attól, hogy milyen mag. Ha kibújtak, utána is locsold rendszeresen, de ne rohadjon ki, és ha már nagyobbacskák, utána napos helyre tedd. A vizet pedig meghálálja de nem túl kényes.
2011. ápr. 26. 11:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. És ennyi idő elég neki a fagyasztóban? Vagy hagyjam még?
2011. ápr. 26. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tasakkal veszed a növényt, akkor teljesen felesleges a mélyhűtőbe tenni.

A csíráztatáshoz jó neki a nedves párás közeg, begyökeresedés után lehet edzeni a palántákat.

2011. ápr. 26. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én életemben nem hallottam, hogy fagyasztóba kell tenni, de ez nem jelenti azt, hogy árt neki. Szerintem mostmár nyugodtan kiveheted, és ültesd kis poharakba, palántázó cserépbe, végül ki a szabadföldbe.
2011. ápr. 26. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!