Vízkőoldó szagot hogyan lehet egy kis fürdőszobából hamar kiűzni?
Figyelt kérdés
Lakótelepi fürdőszobánk van,nagyon kicsi,ráadásul nem ablakos.Ha vízkőoldózok,akkor sokáig bent marad a szag.Kisbabám van,még csak nyitva sem hagyhatom az ajtót.Légfrissítő csak keveredett vele,azzal próbáltam már!Köszönöm a válaszokat előre is!2010. máj. 20. 12:54
1/3 anonim válasza:
Használj ecetet! Nekem nagyon bevált és nincs is olyan nagyon erőteljes szaga. És figyelj arra, hogy ne kerüljön olyan helyre, ahonnan nem tudod kiszedni (szekrény mögé vagy ilyesmi), mert akkor napokig szagolhatod. Szerintem ecetet nyugodtan lehet szellőztetni át a lakáson, de nincs legalább egy lezárható szoba, ahová be tudod tenni a szellőztetés idejére a babát? Vagy szomszéd, ilyesmi?
2/3 A kérdező kommentje:
Szomszédhoz nem vinném,de azt találtam ki,hogy ha a férjem el tudja vinni a babát anyósékhoz,akkor csinálom a dolgot...
Máshogy nem tudom megoldani..Köszönöm válaszod!
2010. máj. 20. 20:36
3/3 anonim válasza:
én is hasonló panelfürdőkuckóval szenvedek - nem csak ettől, de az ablak hiánya miatti állandó penészedés veszélyétől is, így gyakran használok Szavo-t, ami rendkívül hatékony, de ugyancsak "szagos"...
ilyenkor ventillátort állítok be a fürdőbe, ami addig keringeti bent a szaganyagokat, míg ki nem szívja a beépített elszívó, így csukott ajtónál is hamarabb kiszellőzik a helyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!