Melyik a leghatékonyabb vízkőoldó?
Figyelt kérdés
Zuhanykabinunk van és azt szeretném vízkőteleníteni.Valami olyan tisztitószer kellene amivel csak befújom,letörlöm és szép lesz.Ja és ne legyen büdös!A boltokban akkora a kinálat hogy nem mertem megvenni egyiket sem.Irjatok nektek mi vált be.Köszönöm.2010. nov. 22. 13:28
1/26 anonim válasza:
Számomra messze a legjobb a 20%-os eset.Persze nem orgonaillatú...szerencsére:)Viszont nem öli meg a halakat és nem szívod be munka közben az ártalmas szagokat.
3/26 anonim válasza:
Én csak ecetet használok,nem vagyok vegyszer párti.:)
Egyedül a domestost veszem meg.
4/26 anonim válasza:
A legjobb vízkőoldó a Coca-cola!
5/26 anonim válasza:
Valóban az ecet a legjobb rá! Nálam is sokszor bevált.
6/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Ez most komoly??
2010. nov. 22. 13:40
7/26 A kérdező kommentje:
Mármint a Coca-cola??
2010. nov. 22. 13:40
8/26 anonim válasza:
Miért pont a Coca Cola? :) Pepsiben is ugyanaz van. :)
Különben Domestos Zero nekem a legjobb. Ráöntöd a vízkőre és azonnal elkezd pezsegni.
9/26 anonim válasza:
Az ecettel az a baj, hogy tömény sav (a neve is azt jelenti). A vízkövet is oldja, meg azt is, amiről le akarod szedni, jó nagy kárt tudsz okozni magadnak a használatával. A helyedben ételízesítésre használnám. Ha egy viszonylag gagyi vízkőoldód van, keverhetsz hozzá ecetet, és hatékonyabb lesz tőle, de magában semmiképp.
A Kóla (mindegy melyik márka) valóban jobb vízkőoldásra, mint ivásra. Viszont ragacsos szemét, és elég drága megoldás. Ha véletlenül van a háztartásban, akkor is legfeljebb a WC-t tiszt
10/26 csipkerózsika válasza:
Szerintem a Cillit a legjobb vízkőoldó. Nem kell sok belőle és a szaga is elviselhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!