Ha a vízkőoldó kicsit tovább volt a világosbarna fürdőkádon mint kellett volna és fehér lett a nyoma, akkor hogyan lehet hamar eltüntetni?
Figyelt kérdés
Lehet egyáltalán? Amúgy nem tanulok a hibámból, mert párszor már jártam így és egy darabig ottb volt a nyoma ami nem szép. :(2011. jan. 14. 16:26
1/6 anonim válasza:
Nekem kék kádam van,foszforsavas tisztítószerrel szoktam takarítani.Néha velemi is előfordul.
Ilyenkor egy mosogató(vagy bármilyen) szivaccsal és folyékony szappannal/tusfürdővel szoktam jól átdörzsölni(jó habos lesz minden)és leöblítem.Aztán jó lesz.Bár én nem hagytam rajta órákig,csak éppen "rászáradt"
2/6 anonim válasza:
miért nem nyomtok rá citromsavas fürdőszoba tisztítót? 250 ft és soha nem színezi el a kádat.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ha az is megfelel a célnak, esküszöm, már holnap vezsek egyet! Annyi pénzem még van is... :) Köszi!
2011. jan. 14. 20:30
4/6 anonim válasza:
A lidl fürdőszoba tisztítóját használjuk, szépen oldja a vízkövet súrolás nélkül.
5/6 anonim válasza:
első vagyok.Nálunk nagyon vasas a víz,sajnos a citromsavas nem sokat ért rá.A sósavra nagyon oda kellett figyelni,ezért váltottam a foszforsasvas alapúra.Próbáltam a Lidlöst is,a vízkövet,szappan maradékokat leszedi,arra tökéletes,ugyanígy a tescos és a rossmannban kapható is,de a mi rozsdás vizünkre a foszforsavas vált be.Arra is oda kell figyelni,de nem vészes.
Kérdező sikerült valamelyest jobb belátásra bírni a fehér foltokat?
6/6 A kérdező kommentje:
Egy nagyon kicsit halványabbak, de szerintem még pár napig gyönyörködhetek benne... :( No de legközelebb!!! :)))
2011. jan. 14. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!