Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Lakás takarításáért miért...

Lakás takarításáért miért kérnek ilyen nagy összegeket?

Figyelt kérdés

Magánlakás rendszeres takarításához kerestem egy hölgyet. Meghirdettem a hirdetési oldalakon. A jelentkezők többsége 2.000,- Ft/óra díjért dolgozik.

Reméltem, hogy ez csak irányár, és valamelyikkel tudunk megállapodni, de nem engedtek az árból, inkább megsértődtek.

Az ár természetesen számla nélkül értendő, számlát nem is tudnak adni és semmilyen garanciát nem vállalnak a munkáért.

Ez az összeg nekem nagyon sok, ennyit én sem keresek a munkahelyemen!

Szívesen takarítanék otthon, de térd ízület gyulladásom, és gerincsérv miatt nem tudok pl. felmenni a létrára, és örülök, hogy a munkahelyemen még tudok teljesíteni.

Nektek milyen tapasztalatok van, milyen áron takarítanak?

Még annyi, hogy volt két jelentkező, aki olcsóbban dolgozik (ezer és ezerötszáz forintért/óra), az egyik kreolbőrű, erkölcsi bizonyítványa nincs, a másik Erdélyből származik, ami nem lenne gond, ha nem lenne rendkívül igénytelen a külseje.

2017. ápr. 5. 19:27
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
0%
Lopnak, csalnak, hazudnak...
2017. ápr. 12. 09:46
 22/24 anonim ***** válasza:
15%
Ilyen összegért meztelen kell, hogy legyen, aki takarít? :-)
2017. ápr. 14. 00:01
 23/24 anonim ***** válasza:
14%
Igen, meztelen, és valami másra is megkérhetik! :-)
2017. ápr. 14. 23:51
 24/24 anonim ***** válasza:

Ez nyilván egy saját hirdetés!

Nem itt kellene reklámokat csinálni.

Ezzel a céggel az is a baj, hogy minden alkalommal más személyt küldhet, számodra idegen embereket, akár cigányokat is, és mindenki jól körülnézhet a lakásodban.

Azt írták, hogy a HR csoportjuk alaposan kiszűri, hogy kit vesznek fel. Ez vicces!

Aligha tudnak miből "kiszűrni", mert apró pénzért kevesen akarnak dolgozni, és aki vállalja, az is hamarosan elmegy, mert ilyen összegért könnyebb munkát is kaphat, pl. pénztáros egy bevásárlóközpontban vagy eladó egy ruhaboltban, vagy a Fornettinél lehet pogácsákat árulni, és hasonló.

2017. máj. 31. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!