Lakás takarításáért miért kérnek ilyen nagy összegeket?
Magánlakás rendszeres takarításához kerestem egy hölgyet. Meghirdettem a hirdetési oldalakon. A jelentkezők többsége 2.000,- Ft/óra díjért dolgozik.
Reméltem, hogy ez csak irányár, és valamelyikkel tudunk megállapodni, de nem engedtek az árból, inkább megsértődtek.
Az ár természetesen számla nélkül értendő, számlát nem is tudnak adni és semmilyen garanciát nem vállalnak a munkáért.
Ez az összeg nekem nagyon sok, ennyit én sem keresek a munkahelyemen!
Szívesen takarítanék otthon, de térd ízület gyulladásom, és gerincsérv miatt nem tudok pl. felmenni a létrára, és örülök, hogy a munkahelyemen még tudok teljesíteni.
Nektek milyen tapasztalatok van, milyen áron takarítanak?
Még annyi, hogy volt két jelentkező, aki olcsóbban dolgozik (ezer és ezerötszáz forintért/óra), az egyik kreolbőrű, erkölcsi bizonyítványa nincs, a másik Erdélyből származik, ami nem lenne gond, ha nem lenne rendkívül igénytelen a külseje.
Ebben mi a sok? Nem minden nap, napi 8 órát fog nálad takarítani, gondolom.
Egyébként számlát nem is kell adnia, ez külön kategória az egyszerűsített munkavégzésen belül. Bejelentheted azokra a napokra, mikor nálad van, és kész.
Alkalmanként 5-6 órára gondoltam, de a 2 ezer/óra nekem sok.
Az egyik barátnőmnél egy friss nyugdíjas férfi 1.000,- Ft/óra áron szorgalmasan kapálja, ássa a kertet, gyomlál, stb. Szerintem ez nehezebb a takarításnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!