Kertes házasok, már ki teregettek az udvarba?
Én elen is kiteregetek (mert ha megfagy a ruha, akkor a jég elszublimál és a ruha sokkal gyorsabban szárad, mint bent.
A terasz egyik része föl csináltattam tetöt, így direkt esöt nem kap sosem (kivéve, ha netán nagy vigar van, de akkor meg nem mosok), még akkor is gyorsabban száraz a ruha, a borult idö van, mert valamennyire kifújja a szél a nedvességet.
Reggel kiteszem, este - lefekvés elött viszem be a házba és másnapra már teljesen megszárad, és nem mellékesen nem is lesz állott szaga.
Én egész télen kiteregetek, bár úgy vettem észre a megfagyott ruha gyorsabban meggyengül és kiszakad. De hát ez van, mondjuk mire ez előfordul már eleve lejár az idejük, szóval nem számottevő gond.
A füst már inkább, de kint hagyom még egy napot akkor és elmegy a füstszag is belőle.
Ez egy mániája amúgy az embereknek tavasszal, bokrokat levagdossák, kertben összesöprik a levelet stb. és vizesen alágyújt, ott büdösödik két napig. Véletlen se tudnak várni vele, hogy megszáradjon.
Csak június 1-től augusztus 31-ig teregethetek ki.
Sajnos ilyenkor az állandó füst miatt semmi értelme sem lenne kiteregetni.
Vettünk egy szárítógépet, így megoldottuk a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!