Télen bentre vagy kintre teregettek?
időjárásfüggő
most van 5-6 fok kinn,igy kintre teregetek
tegnapelőtt köd volt,nem lett volna értelme kiteregetni,igy csak a legszükségesebbeket mostam és bent száradtak meg
Mi is bentre. Ha lassan szárad a ruha, dohos lehet.
A mostani lakásunk elég nedves sajnos, és hogy a penészt elkerüljük, vettünk páramentesítőt. Fantasztikus, este kimosok, és reggelre minden száraz!
csakis bentre. najó, nyáron természetesen az erkélyen.
kb egy éjszaka alatt megszárad a legvastagabb farmer is, és nagyon jó illat lesz.
panel lakás, elég jól van fűtve, szerencsére sosem volt még penész.
Kintre semmi értelme nálunk, mert vagy esik, vagy köd van vagy havazik stb. Arra meg nem érünk rá, hogy kitesszük 2 órára aztán gyorsan kapkodjuk is be.
Vagy a radiátorokra teregetjük vagy vállfára tesszük és felakasztjuk őket. Van, ami másnap reggelre megszárad de ha sokat mosunk és sűrűn akasztjuk vagy "nehezebb" anyagú akkor 2-3 nap.
Én egyébként már nyáron is a lakásban szárítom a legtöbb dolgot, mert kint vagy a legyek piszkolják be vagy a fecskék! Sokáig nem tudtam mi az a sok kis barna folt, fujj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!