Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Más is minden nap takarít?

Más is minden nap takarít?

Figyelt kérdés
Kandalló miatt porzunk így napi szintű a seprés, felmosás, reggel és este, de van, hogy ígyse tiszta teljesen a talpunk. Portörlés napi 1x a kandalló miatt. Kandallótörlés reggelente. Mosogatni valónk rengeteg, főzésnél nem tudom, hogy, de nagyon sok halmozódik fel, a ruhákból szintén pedig mosógép is többször jár, de a ruhák nehezen száradnak, mosogatás átlépi a napi 3xi alkalmat. Emellett sose érzem tisztának a lakást. Valami tipp?
2017. jan. 24. 05:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagyok én bolond, hogy naponta takarítsak. Gépesíts, 2017 van, épp itt az ideje :)
2017. jan. 24. 18:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindennap megy a mosógép, szárítógép, mosogatógép. Alkalmanként többször. Naponta porszívózok és felmosok. Nekünk nincs kandallónk, de így is kell takarítani, ha már egy napot kihagyok látszik. Persze van ilyen is :)
2017. jan. 25. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi hetente egyszer takarítunk, porszívózás, felmosás, törölgetés. Bár keveset is vagyunk itthon nap közben, kandallónk nincs, a cipőt lakásba lépés után egyből levesszük. Főzés közben mindig lehet időt találni mosogatásra, akár két kavargatás között. Én mindig úgy főzök, hogy mire kész a kaja már ne legyen mosatlan csak amit épp használok.
2017. jan. 26. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!