Hogyan szabaduljak meg a vizelettől ami a fugába itta magát?
Sziasztok!
A lakótársam egy srác és képtelen úgy pisilni, hogy az ne menjen mindenhová(de még a falra is!). Viszont gyakran elfelejti feltörölni, bér szerintem nem is nagyon érdekli az egész, mert takarítani is lusta.
Sajnos így, hogy ott marad az én következő érkezésemig, ami néha egy teljes nap, ha reggel történik, addigra már késő feltörölgetni, nem igazán érek vele semmit. Hetente egyszer szoktam nagytakarítást csinálni, akkor már szinte semmi nem hozza fel hatékonyan a járólapról és a fugából.
Állandó bűz van így a fürdőben(egybe a wc és a fürdő), és nagyon cikinek érzem, amikor vendégek jönnek, meg persze engem is nagyon zavar. Papucs nélkül nem is merek sehova menni a lakásban, mert előfordult nem egyszer, hogy beleléptem...
Üdv és Köszönöm :)
Kérd meg az ősemberet, hogy ülve végezze a dolgát, mert nem cseléd vagy, vagy pedig takarítsa fel maga után.
Az a baj, hogy a papuccsal is széthordod.
Domestos, súrolószer, gyökérkefe, ezekkel csak feljön.
Ha végeztél akkor keress másik albérletet.
Többször rászóltam már, mindig csak kifogásokat keres :( Próbáltam szépen is kérni meg erélyesebben. Júliusig nem tudok elköltözni, mert akkor nem kapom vissza a kauciót... Addig ezzel kell együtt élnem, neki meg az én cseszegetésemmel :D:D
Köszönöm a tippeket egyébként :)
En raknek egy ping-pong labdat a vizbe, allandora. Megkernem, celozza azt.
Hogy erdekessebb legyen neki, szines ping-pong labda talan jobban erdekli es hajlando lesz megcelozni. Amugy a ping-pongot nem tudod lehuzni, szoval csak egy kell neki.
:D az utolsó mókásan hangzik. Az ülőkét is körbe takarítom mindenütt minden szegletét, rését, domborulatát, ahol csak hozzáférek szivaccsal, ahol nem, oda begyömöszölöm. Sajna cserére nincs lehetőség, mert albérlet :/
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem a költözés fog segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!