Hogyan szabaduljak meg a hangyáktól? SOS!
Sütöport kell szórni a nem mosható felületekre,és fészkükbe.
A mosható felületekre ecet,ne spórolj vele.
hú, köszönöm a válaszok! Ki fogom próbálni őket!
Még egy kérdés: a szőnyeg alól jönnek, és ráadásul az emeleten van. A fiam szobájában két szőnyeg van összeillesztve és onnan bújnak elő. Akkor húzzam szét a két szőnyeget és ott hintsem be az általatok leírtakkal? Vagy próbáljak meg kipakolni a szobából (mindent) és felhajtani a szőnyeget? Ti mit javasoltok?
Szia!
Én egyszer vettem hangyaport és nagyon tuti, mert azóta egy hangya sincs a lakásban.
a szőnyeg alatt is beszórhatod, én egy két nap múlva porszívóznék és újra beszórnám. Sok sikert!
Hangyapor, mint ahogy emlitette előző hozzászóló.
De nem kell összeporozni mindent, hanem meg kell figyelni a hangyák járási útvonalát (mindig van egy ilyen a boly és az élelemforrás között) és ott beszorni bőven. Érdemes egy olyan helyet választani, ami nincs szem előtt és akkor nem lesz minden poros. A hangyák a port behordják a bolyba és ott pusztul el mindegyik. Így a járat lukjával sem kell foglalkozni. Ez kb 2-3 nap alatt bekövetkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!