Hogyan kell kézzel mosni?
Figyelt kérdés
Ne nézetek teljesen hülyének :D oké hogy meleg vízbe mosószert rakok és kimosom a ruhát, de már fél órája mosom és ugyanolyan szennyesszaga van!2016. okt. 25. 15:54
2/5 anonim válasza:
Félóra sok. Kilögybölöd és kész, ha nem túl piszkos, amúgy pedig áztasd be, illetve alkalmazz komolyabb szereket a foltokra (nekem bejött az ökörepe szappan).
Szagolgatni nem szoktam, a piszkos létől úgysem érezném. Persze ha piszkos, akkor vizet is váltok.
Ma már ritkán mosok kézzel, most egy hímzett selyemblúzocska vár sorára, annál elég lesz egy víz és pár perc, gyötörni se fogom nagyon a kis finom anyagát. Talán kibírná a mosógépet, de inkább nem tesze bele az ilyesmit.
3/5 A kérdező kommentje:
Mosógépet nem tudom bekapcsolni, meg egy póló miatt nem is érdemes. Nem koszos, foltos, kicsit izzadt és pár hetet eltöltött a szennyestartó alján és hiába mosom érzem a szagot.
2016. okt. 25. 16:01
4/5 anonim válasza:
Amíg vizes, nem fogsz érezni rajta üde, frissen mosott illatot. egy pólót 5 perc alatt ki lehet mosni. Be a mosószeres vízbe, átlögybölöd, átnyomkodod, kiöblíteni akár a csap alatt is jó, és kész is. Mire megszárad, jó illata lesz. De ha gondolod, öblítheted öblítős vízbe is.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi
2016. okt. 25. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!