Ha egy ruhára rá van írva hogy csak kézzel mosható, akkor lehet mosni mosógépben kézi mosás fokozaton, vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Flitteres meg könnyen kinyúló ruhákra gondolok..2014. márc. 20. 06:48
1/4 anonim válasza:
Inkább ne, mert a kézi mosás fokozatban is forgatja meg húzza a ruhákat.
Ettöl a flitterek lejöhetnek, illetve elnyúlik a ruhadarab.
2/4 anonim válasza:
Én ott mosom őket, de kímélő programon és mosózsákban!
3/4 anonim válasza:
Leginkább arra figyelj, hogy ne legyen 1000 fordulaton a centrifuga. Szerintem ilyenkor alig tegyél ruhát a gépbe és ne centrifugázd ki. Akkor csak átmossa helyetted, kiöblíti, te meg majd kicsit csavarsz rajta és kiteregeted. Csak eressze le a vizet a gép.
Én amúgy attól is tenném függővé ,hogy mit csinálok vele, hogy mennyire fontos nekem a ruha és mennyire kényes.
4/4 anonim válasza:
Kézi mososnál szinte alig forog a gép, én biztos betenném. Ha automatikusan nem állatíná át a program a centrifugát a legalacsonyabb fordulatszámra, akkor azt kézzel állítsd be vagy ha tudod, kapcsold ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!