Ti használtok még konyharuhát?
Én használok, és nem mosom külön őket.
Papirtorlot én Másra használom.
Teljesen egyértelmű, hogy a feketét nem mossuk a rózsaszínnel.
De a konyharuha is vagy ilyen, vagy olyan, ergo valamelyik adaghoz passzol.
Ez az ételszag nem tudom, mi nálad, mert én is x éve főzök, mosok, stb, de ruhán, még konyharuhán sincs ételszag, pedig sajnos páraelszívóm sincs. Max zsír/olajszag van a lakásban, ha olyat főzök, de ki kell szellőztetni. Az meg normális, hogy ha belépsz valahova, érzed, hogy épp töltött káposzta fő, de a büdös életben nem hallottam még senkitől, hogy "hú de töltött káposzta szagú a pulcsid!"
Köszönöm a válaszokat.
Biztos én vagyok furcsa, de nem baj.
Ha megszoktam a papírtörlőt, akkor nyilván azt használom, nem kell maceráznom a mosásával, vagyis nem indítok plusz egy programot, mert a legkevésbé sem tartom normálisnak együtt mosni bármi mással.Úgy, ahogy mindenki máshogy főz, úgy mindenki máshogy is mos.
Engem pl. néztek már hülyének ismerősök, amiért hetente cserélem az ágyneműt, 3 naponta a törölközőt.De nyilván nem csak alszunk az ágyneműben.:)
Én egyedül élek, és szinte mindent egyben mosok.
(kb ágynemű külön)
Akkor szerinted a helyedben egy használat után ki kéne dobnom a ruhát vagy 5 pólót,5 gatyát, zoknit, 2-3 nadrágot 1-3 pulcsit, egy váltás ágyneműt mind külön-külön kéne mosnom?
Na meg a konyharuhát.
Nem én vagyok az átlagember mosás szempontjából, de az sem az amit te csinálsz, csak te úgy gondolod magadról...
Egy szóval nem mondtam, hogy bármit is ki kéne dobni #34-es.Egyszerűen csak úgy gondolom, van amiket nem jó egybe mosni, vagyis bocsánat, én nem szeretem együtt mosni.Ettől még bárki másnak más lehet a jó.
#35 Csak annyit érzek macerának, hogy 5-10 db. konyharuhával indítsam el, "zörögjön" nekem a mosógép 60 percen át, nyamvadt konyharuhák miatt?Csak ezért tértem át a papírtörlőre, azt fogom, összegyűröm és kidobom.
az se semmi, naponta tisztát veszel elő?
üzemi konyhát üzemeltetsz, vagy mi? :D
én főzök, mosogatásnál odateszem magam elé a csap szélére, mert az atyaúristen is vizes olyankor, de aztán megszárad.
én heti 2-3 darabnál többet nem használok, pedig elég aktívak vagyunk a konyhában.
Használok. Azzal fogom meg a forró edényeket és takarom le a kelő tésztát. Edényeket törölgetni nem igazán szoktam vele, megszáradnak maguktól is hamar. A pultot először tisztítószeres szivaccsal letörlöm, utána pedig konyharuhával szárazra törlöm.
Ilyen használat mellett nem, hogy kajaszagú de foltosak sem igazán lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!