Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ti használtok még konyharuhát?

Ti használtok még konyharuhát?

Figyelt kérdés
Én száműztem, mert elegem lett, hogy nincs mivel egybetenni mosáskor, 10 db. konyharuhával meg minek indítsam a gépet?Rászoktam a papírtörlőre.Valaki más is van így ezzel?
2016. szept. 30. 16:21
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
58%

Én használok, és nem mosom külön őket.

Papirtorlot én Másra használom.

2016. okt. 1. 13:58
 32/42 anonim ***** válasza:
80%

Teljesen egyértelmű, hogy a feketét nem mossuk a rózsaszínnel.

De a konyharuha is vagy ilyen, vagy olyan, ergo valamelyik adaghoz passzol.

Ez az ételszag nem tudom, mi nálad, mert én is x éve főzök, mosok, stb, de ruhán, még konyharuhán sincs ételszag, pedig sajnos páraelszívóm sincs. Max zsír/olajszag van a lakásban, ha olyat főzök, de ki kell szellőztetni. Az meg normális, hogy ha belépsz valahova, érzed, hogy épp töltött káposzta fő, de a büdös életben nem hallottam még senkitől, hogy "hú de töltött káposzta szagú a pulcsid!"

2016. okt. 1. 17:27
 33/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Biztos én vagyok furcsa, de nem baj.

Ha megszoktam a papírtörlőt, akkor nyilván azt használom, nem kell maceráznom a mosásával, vagyis nem indítok plusz egy programot, mert a legkevésbé sem tartom normálisnak együtt mosni bármi mással.Úgy, ahogy mindenki máshogy főz, úgy mindenki máshogy is mos.

Engem pl. néztek már hülyének ismerősök, amiért hetente cserélem az ágyneműt, 3 naponta a törölközőt.De nyilván nem csak alszunk az ágyneműben.:)

2016. okt. 1. 21:04
 34/42 anonim ***** válasza:
90%

Én egyedül élek, és szinte mindent egyben mosok.

(kb ágynemű külön)

Akkor szerinted a helyedben egy használat után ki kéne dobnom a ruhát vagy 5 pólót,5 gatyát, zoknit, 2-3 nadrágot 1-3 pulcsit, egy váltás ágyneműt mind külön-külön kéne mosnom?

Na meg a konyharuhát.

Nem én vagyok az átlagember mosás szempontjából, de az sem az amit te csinálsz, csak te úgy gondolod magadról...

2016. okt. 1. 21:31
 35/42 anonim ***** válasza:
94%
Hát van egy egy stílusod azért. Legtöbbünknek az automata mosógépek világában nem "macera" bedobni a konyharuhat a gépbe.
2016. okt. 1. 23:31
 36/42 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem mondtam, hogy bármit is ki kéne dobni #34-es.Egyszerűen csak úgy gondolom, van amiket nem jó egybe mosni, vagyis bocsánat, én nem szeretem együtt mosni.Ettől még bárki másnak más lehet a jó.

#35 Csak annyit érzek macerának, hogy 5-10 db. konyharuhával indítsam el, "zörögjön" nekem a mosógép 60 percen át, nyamvadt konyharuhák miatt?Csak ezért tértem át a papírtörlőre, azt fogom, összegyűröm és kidobom.

2016. okt. 2. 07:16
 37/42 anonim ***** válasza:
71%
Én olyan 3 hetente szoktam kimosni őket 40°C-on, akkor van kb.20db általában.
2016. okt. 2. 19:05
 38/42 anonim ***** válasza:

az se semmi, naponta tisztát veszel elő?

üzemi konyhát üzemeltetsz, vagy mi? :D

én főzök, mosogatásnál odateszem magam elé a csap szélére, mert az atyaúristen is vizes olyankor, de aztán megszárad.

én heti 2-3 darabnál többet nem használok, pedig elég aktívak vagyunk a konyhában.

2016. okt. 2. 19:17
 39/42 anonim ***** válasza:
90%

Használok. Azzal fogom meg a forró edényeket és takarom le a kelő tésztát. Edényeket törölgetni nem igazán szoktam vele, megszáradnak maguktól is hamar. A pultot először tisztítószeres szivaccsal letörlöm, utána pedig konyharuhával szárazra törlöm.

Ilyen használat mellett nem, hogy kajaszagú de foltosak sem igazán lesznek.

2016. okt. 2. 19:56
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én azt nem értem, ha ennyire meg vagy róla győződve, hogy jobb és hatékonyabb és nem hülyeség, amit csinálsz, akkor miért kérdezed ezt itt? Sőt már a kérdésben elkezded a magyarázkodást. Most tök mindegy, én hülyeségnek tartom, amit csinálsz, de ezek szerint hiába tanította meg neked a párod, te se teljes meggyőződéssel csinálod, ha a netről kell a megerősítés (amit ráadásul meg se kaptál)
2016. okt. 3. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!