Ti használtok még konyharuhát?
Csak akkor használok, ha kész sütit takarok le vele. A papírtörlő sem nagyon drága, ha nem a magyar vacakot veszed.
Legalább 3 rétegűt veszek és akkor törlöm át az edényeket, amikor már eléggé lecsurogtak. Az asztal és pult letörléséhez sem kell állandóan cserélni.
Épp mostanában kezdtem átszokni a konyharuhára. Olcsóbb is, mint a papírtörlő, mondhatni ingyen van, hiszen a mosógépet akkor is be kell kapcsolnom, ha csak félig telítik el a törölköző.
Pontos, négyzetméterre vetített költséget még nem számoltam, de ha van rá kereslet, akkor szívesen készítek erről egy kutatást/kimutatást.
Ha papírt használnék, naponta elmenne egy tekercs.
Miért nincs mivel egybetenni mosáskor?
Mosok 3 félét: világosat, sötétet, pirosat.
A piroshoz és a sötéthez bármikor betehetem akkor is, ha épp fehér, mert mit számít, ha rózsaszín lesz?
Edényeket nem törölgetem. Minek? Azért van az edényszárító, hogy azon megszáradjon. Néha-néha sürgősen kell egy edény vagy pohár, akkor azt inkább papírral törlöm el, mert az mégiscsak tiszta, meg jobban beszívja a nedvességet. De ez nem mindennapos. Meg kell várni, míg megszáradnak, és csak utána elpakolni.
Aki nagyon olcsón veszi: mégis mennyiért, és hol? Én is vennék, de olcsón nem találok. Egy kínaiban is többszáz ft, és ugye 1 db nem sok mindenre elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!