Képtelen vagyok megcsinálni a házimunkát. Mivel vegyem rá magam?
"Azon vagyok hogy örömöt okozzak"
Kinek? A középkorú, keményen dolgozó édesanyádnak? Abban a házban, ahol te is ott laksz? Szerinted te a házimunkával szívességet teszel neki?! Nem motivál a gondolat, hogy tiszta szégyen felnőtt emberként még mindig egy tíz év alatti kisgyerek szellemi szintjén viszonyulni a munkához: elmosogatok mire anya hazaér, hadd örüljön... nem, felnőttként a szüleidnél lakva ez a dolgod!
"aztán valahol 90 százaléknál megállok és hátradőlök"
Ennek mi az oka, hogy éppen azt a kis hátralévő maradék 10%-ot nem csinálod meg?
Elfáradsz?
Eleged lesz?
Neked már jó lenne úgy is?
Kifutsz a tervezett időből?
Vagy valami más oka van?
Tudni kellene az okot, hogy tanácsot adni lehessen...
Én örülnék, ha 90%-ig elkészülnék. Nálam már a tűrhető állapotba hozni a házat a cél, bár nálunk 7 és 10 között változik az ellendrukkerek száma.:(
Örülj, hogy eddig jutottál, bár tudod, milyen klassz érzés, amikor elkészül az ember a takarítással 100%-ra?
(Már ha lehet 100%-os rend egy lakásban :))))
Ha 90%nal meg kosz meg rumli van, akkor nem ertel el vagy 50%ig csak. En hetente vagy 2hetente takaritok, mikor hogy latom jonak, de akkor mindent. Mi lenne ha megprobalnatok vigyazzni a rendre, akkor kovetkezoleg kevesebb lenne a tenni valo es konnyebb lenne?! Mert ahogymost csinalod csak magadra halmozod!
Senkinek sem a kedvence a takaritas, szerintem mindenkit a vegeredmeny motival, hogy utana szep lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!