Ti mennyi házimunkát tudtok megcsinálni egy nap 28-30 hetesen?
36 hetesen költöztünk.
Mindent össze kellett pakolni, kitakarítani, új lakásban mindent ki csomagolni, kitakarítani. Emellett van egy 4 éves lányom, és csak a férjem segített. Programozott császárom volt a 39. héten, mivel az első is császár volt...
A szülés előtti nap éjfélig dolgoztam, mert még napi 4 órában dolgoztam:)
S reggel 4-kor keltem, 5-kor indúl zünk a kórházba.
Le le ültem pihenni, de hát nincs aki megcsinálja bármit is helyettem...
Szia!
33 hetes vagyok. 2 hete volt nalunk is lakas festes. Igaz picike a lakasunk szal nem tartott hetekig a nagytakaritasa.
Fitten egy nap lett volna A-tol Zi-ig. De igy nagy pocakkal nem ment. Igy hat festes utan a furdot anyukam takaritotta ki, nem akarta, hogy clorox-ozzak meg ilyenek abba a pici helyisegben. A gaztuzhelyet is belkelett fujni eros zsiroldoval azt a parom csinalta meg. Szal volt egy ket dolog amit semmikepp nem hagytak volna, hogy en csinaljam. A tobbi pepdig reszletekre osztottam. Egyik nap a konyhat, masik nap a szobat. Es igy tovabb. Minden napra hagytam egy keveset.
A napi tenni valok kozott is szuneteket tartok. Sajnos sokszor ramjon eros szivdobogas ilyenkor szakad rolam a viz es szedulok is kisse. Ugy erzem mintha egy szikla darab lenne a mellkasomon. Ezert eleg gyakran szunetet tartok. Pl. kimegyek a boltba... pihi.. odarakom a kajat... pihi... letorolgetem a port... pihi... felseprek, felmosok ... pihi
ma kitakarítottam az egész lakást, tortát csináltam, megfőztem, mosogattam, elláttam a ma 2 éves lányomat! Szinte minden nap így telik!
29 hetes leszek holnap!
Hú! Jó sok itt a fitt kismama :)
Én nagyon fos voltam sajna, alig bírtam tenni valamit, mert folyton le kellett feküdnöm a derekamtól meg a görcsöktől. Egy hete jobb egy kicsit, most meg enyhén toxémiás lettem, azért kell sokat feküdni, nem is tudom, mi lesz később...
Mindenesetre megvár minden, szép lassan, apránként azért elkészülök mindennel, amit betervezek. Természetesen nem ilyenkorra kell időzíteni a világmegváltó dolgokat!
36 hkm
Szia!
Nekem eddig annyi energiám volt hogy még a férjem is mondta hogy te nem is vagy terhes, minden nap kitakaritottam , elintéztem hivatalos ügyeimet, főztem , 6 éves kislányom mellett. Eddig ez mind meg se kotyan most kezdtem el érezni hogy már nem annyira bírom 1-2 napja .
38+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!