Ti mennyi házimunkát tudtok megcsinálni egy nap 28-30 hetesen?
36 hetes vagyok, mi most költöztünk. Egy hétig előtte pakolni, egy hétig utána és még hol a vége...
Nagyon vacakul vagyok, de muszáj. Fél óra meló, fél óra pihi fekve (!), délután fél óra meló, másfél óra pihi szintén fekve stb...
Fáj a derekam, húzódik a hasam, a sok lépcsőzéstől leszakad a vádlim. A csípőm iszonyúan hasogat, már érzem, hogy csúsznak szét a csontjaim. Tömöm magamba a magnéziumot, és sok vizet iszom. Fújtatok, mint egy gőzmozdony, már a zuhanyzás és törölközés is egy tortúra.
A családom aggódik én pedig csak annyit csinálok, amennyit bírok. Ha valami nem stimmel, azonnal lefekszem. Nem ér annyit az egész... harmadik császárom lesz hamarosan és óriási a hasam. Ja, és vérszegény vagyok, hiába eszem a vasat - ergo fáradtabb vagyok.
Ne aggódj, nem verseny! Valaki jobban viseli, valaki kevésbé. Örülj, hogy minden rendben. Ha nem vagy rákényszerülve, hogy pörögj, inkább pihizz! Én is szívesebben lassítanék, Te se szégyeld! Kell az engergia a szülésre és az utánna való éjszakázásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!