Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Te mennyit mosol?

Te mennyit mosol?

Figyelt kérdés
mennyi az ideális? mert én már sokallom, h egyik nap két adag másik nap három és így megy minden nap :O pedig csak hárman vagyunk a családban.. szerinted is sok? vagy átlagos?

2016. júl. 20. 11:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
57%
Miért lenne töménytelen mennyiségű ruha,ha 2x veszed fel?1.nap piros póló,2.nap kék,3.nap piros és ez megy is a szennyesbe,4.vagy új póló vagy kék,a kék megy a szennyesbe stb... persze ez csak példa....én nadrágot hetente mosok,de van,hogy hamarabb,attól függ,hogy nyár van-e vagy tél,szárazság v. latyak...de pár napig akkor is hordom,a szoknya dettó.Pont addig töltöm az öblítőt,hogy a benne lévő rácsot ellepje,de még sejthető legyen.Én folyékony mosószert használok,1 kupaknyit,kivéve,ha beprogramozom a mosógépet,mert akkor kapszulát 2db-ot,ha teli van a gép.Törülközőt sem mosok naponta,minek?Hetente váltom a törülközőt,kivéve,ha érzem rajta,hogy már nem jó,de ez kb. 1 hét,ha rendesen megszárad,semmi baja.
2016. júl. 20. 21:35
 22/28 A kérdező kommentje:
törölközőt én se mosok minden nap.. kb én is hetente :) én nemtudom, a 2 hetes szabim alatt nem fogyott ki a szennyeskosár, bár akkor mostam függönyt meg ágyneműt is... gondolkodtunk már még egy mosógépen, de az nem férne el... inkább marad az, h reggel munka előtt egy, délután vagy egy vagy kettő :D de ma még estére is bejött egy :/ vagyis már lassan lejár, de a férjem nemtudom mit csinált a műhelybe, de csupa olajos volt, azt meg még "melegen,, dobtam a gépbe :)
2016. júl. 20. 21:46
 23/28 anonim ***** válasza:
75%
Tehát 2-3 ruhadarad miatt inditasz egy mosást?? Értem, ez lehet h már beteges. :D
2016. júl. 20. 22:12
 24/28 anonim ***** válasza:

4en vagyunk, ebből 1 baba, akinek külön mosok, neki heti 1 adag mosása van.

A többi 1-1 fehér, színes, fekete, es törölköző.

Ágynemű meg 2 hetente:)

2016. júl. 20. 23:00
 25/28 anonim ***** válasza:
Én átlag heti egyszer mosom a fehérneműket. A sima ruhákat 2hetente egyszer. De hogy kinek mennyi sok azt döntse el maga. Ha neked naponta 3szor is tele a mosógép akkor annyit kell mosni és kész.
2016. júl. 21. 00:33
 26/28 A kérdező kommentje:
nem két-három ruhadarab:D sosem indítok be fél mosást... de érted :) alapból egy nap 3* vagy többször is át kell öltöznöm, de mindenki egy nap többször.. fiam is bemegy a városba a haverokkal, vagy lemegy boltba, férjem is munka után átöltözik, maga a munkaruha, meg az autószervizes cuccok :/
2016. júl. 21. 08:17
 27/28 anonim ***** válasza:
56%

Ez irdatlan pazarlás! Minek minden ruhát azonnal szennyesbe tenni? Annyira koszos-büdös lesz? A férjednek meg vegyetek még 2-3 szett munkaruhát, hogy nem kelljen naponta mosni.

Két felnőtt egy kisgyerek és egy baba mellett heti 4-5 adag mosás van. A gyerekruhából sok gyűlik (homokozik, saraz, leeszi, összefestékezi, a pici lebukja, átázik a pelus), de azokból rengeteg fér a mosógéobe, mert kicsik ugye. Ne töröld a ruhába kezed! Párodnak legyen egy szett autószerelő cucca, és azt csak heti egyszer mosd, és csak autószereléshez vegye fel. Minek tiszta ruhában autót szerelni? Furák vagytok...és a környezetre is lehetne gondolni néha...

2016. aug. 3. 07:53
 28/28 anonim ***** válasza:
Teljesen fölösleges energia,viz és mosószer pocséklás.Egy átlag gépbe 5-6kg ruha fér,napi 2 töltet az már 10-12kg ruha...autószerelős ruhát minden nap mosni?? ne viccelj már..
2016. aug. 20. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!