Te mennyit mosol?
Figyelt kérdés
mennyi az ideális? mert én már sokallom, h egyik nap két adag másik nap három és így megy minden nap :O pedig csak hárman vagyunk a családban.. szerinted is sok? vagy átlagos?2016. júl. 20. 11:42
1/28 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon sok. Mekkora a mosógépetek? Miket mosol ennyit? Átlag heti három megy. Két sötét, egy világos. Ha van valami pokróc vagy függöny azt most nem számolom bele.
2/28 anonim válasza:
átlag heti 2 adag (egy világos, egy sötét, és direkt nem fehéret és színeset írtam), ha ágyneműt is mosok, akkor 3.
3/28 anonim válasza:
Engem anyám meg is nyúvasztana, ha egy nap 1 pólónál többet összemocskolnék, vagy hetente 2-3 nadrágnál vagy pulóvernél... Alsógatya meg zokni meg van egy egy hónapra elég...
4/28 anonim válasza:
Mi ketten vagyunk. A párom,és én. Naponta 2-3 adagot mosok. Sosem érjük utol magunkat, mindig tele a szennyes kosár. Ha nulláról indíthatnánk, akkor heti 2 sötét,2 világos elég lenne.
5/28 anonim válasza:
Általában heti 2 világos, 2 sötét.
2-en vagyunk.
Munkásruha, utcairuha, edzőruhák, törölközők... Sok szennyes összegyűlik. +1 amikor ágyneműket mosok.
6/28 anonim válasza:
Naponta mosok egyet,pedig csak hárman vagyunk. Magyarázat erre,hogy a férjem egyenruhás, és két váltás ruhája van. Ha azt akarom,hogy megszáradjon,kénytelen vagyok naponta mosni.
7/28 A kérdező kommentje:
Hát napi két színes az be gyűlik, meg két naponta egy fehér... A törölközőket ezekbe bele is rakom.. Függönyt, ágyneműt, konyha ruhát én se számoltam bele. :D
2016. júl. 20. 13:17
8/28 anonim válasza:
Mindjárt elrestellem magam. Ti hászor öltöztök át naponta, vagy honnan ez a sok szennyes? Nálam heti két mosás bőven elég.
9/28 A kérdező kommentje:
A férjem rendőr, az ő ingei+itthoni ruhái+amibe dolgozni megy, az én fehér dolgozós ruhám+ amibe dolgozni megyek+ amibe itthon vagyok :) a fiam ruhái, suli időben meg több mert akkor meg ott vannak a kabatok meg a tesi ruhák :D :/ hetente kb 2-2,5 liter öblötőt emlosok meg rengeteg mosóport :/
2016. júl. 20. 13:42
10/28 A kérdező kommentje:
* öblitőt elmosok :D
2016. júl. 20. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!