Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szoktatok vasalni? Baromi...

Szoktatok vasalni? Baromi rossz anyuka és háziasszony vagyok, ha csak azt vasalom ki amit nagyon muszáj?

Figyelt kérdés

A lányom 16 hónapos, jó ideje az ő ruháit sem vasalom.

Konkrétan azt vasalom csak ki ami nagyon igényli, vagy ha olyan helyre megyünk.

2010. márc. 27. 15:36
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Amikor megszületett az első lányom megnőtt a vasalni való halmaz és szinte üresen tátongott a szekrény. Amikor megszületett a 2. lányom kicsire zsugorodott ue. a halmaz, de nem azért mert több időm lett vasalni, hanem azért, mert rájöttem: úgyis ki kell vasalni ami olyan ,mielőtt felvesszük, de legalább a szekrényben van... Igyekszem száradás után szépen összehajtogatni, vagy vállfára rakni. És már nem csinálok ebből problémát, Te se tedd! Ha van 5 percem inkább a gyerkőcökkel játszok. Többet ér, mint a kivasalt, majd a szekrényben újra összegyűrődött ruha...
2010. ápr. 1. 13:13
 22/25 anonim válasza:
76%
állítólag vasalni azért kell mert a bacikat ölöd meg a magas hőfokon kezeléssel de félreértés ne essék én sem vasalok mindent csak amit muszáj és amit hiába teregetek s hajtogatok szépen de gyűrött marad
2010. ápr. 4. 17:55
 23/25 anonim válasza:
ez mosógép-függő is, hogy mennyire gyűrött a ruha. amienk nagyon gyűrötté teszi, ha meg nem olyan magasra van beállitva a centrifuga, akkor csupa víz a ruha. így inkább gyorsabb centrifuga, szárazabb bár gyűröttebb ruhák....
2010. ápr. 9. 15:56
 24/25 anonim ***** válasza:

én semmit sem vasalok...nincs olyan ruhánk ami annyira igényelné és kisgyerek sincs.

A gyűrődősebbeket (pl.ing) tisztítás után felrakom vállfára és úgy megszárad... persze ezt anyagja is válogatja, de így se gyűrött soha semmi.

2010. jún. 13. 16:33
 25/25 anonim ***** válasza:

Ezt a választ:

"tegnap 20:06:

Azért jobb miután a gyerekek elalszanak ha a feleségem velem foglalkozik és nem a vasalással. Inkább nem veszek fel holnap vasalt pólót de együtt lehetek vele.

Mindenkinek más a fontos, akinél már lejárt a szex élvezetének kora, az igen, kiélheti magát akár a vasalásban is, mikor kivasalja a bugyit és még a zoknikat is." lepontozta valaki, de miért??

Inkább oda kéne figyelni a másik oldal szempontjaira is. Amire talán nem gondolsz.

A pamut pólón hogyan lehet gyűrődés, ha szépen simítva teregeted ki? Nálunk nincs. Ki kell "csapni"!

Igaz, hogy fa szárítónk van, így nincs hajtásél sem. Az ujját is visszasimítom rá, így nem csüng meg.

2010. jún. 14. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!