Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szoktatok vasalni? Baromi...

Szoktatok vasalni? Baromi rossz anyuka és háziasszony vagyok, ha csak azt vasalom ki amit nagyon muszáj?

Figyelt kérdés

A lányom 16 hónapos, jó ideje az ő ruháit sem vasalom.

Konkrétan azt vasalom csak ki ami nagyon igényli, vagy ha olyan helyre megyünk.

2010. márc. 27. 15:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Régen azt mondták, hogy az első gyereknél kimosod és kivasalod a pelenkát, a másodiknál csak kimosod, a harmadiknál pedig kirázod.

Egyébként régen mindent kivasaltam, aztán rájöttem, hogy nem vagyok hajlandó az életem nagy részét vasalással tölteni. Pedig nem utálok vasalni, csak mire az ember nekiáll... Csak azt vasalom, amit nagyon muszáj.

2010. márc. 27. 16:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem vasalok, viszont szépen teregetek, és a ruhákat nem csak begyűröm a szekrénybe, hanem szépen össze is hajtom őket úgy, hogy a lehető legkevesebb hajtásél legyen rajta.

Mindig figyelek arra is, ha új ruhát veszek, hogy az anyaga miatt ne igényeljen vasalást.

2010. márc. 27. 16:37
 13/25 anonim ***** válasza:

Én mindent vasalok (ruhát, ágyneműt, törölközőt,stb) és nem veszek el a gyerekeimtől ezzel időt, mivel mindig este vasalok mikor ők alszanak közben TV nézek vagy zenét hallgatok.

Igaz néha elmaradok vele és tele a kosár!

2010. márc. 27. 20:26
 14/25 anonim ***** válasza:
na én már írtam, h a lusták táborát gyarapítom, egyébként textilmérnök vagyok és én azt tanultam, h bizonyos ruhákat hőrögzítéssel, h úgymondjam simítják, ezek után ha ezeket a ruhákat, amiket egyébként nem kéne elkezdjük vasalgatni megszűnik a rögzítés és gyűrődős lesz az anyag, amit már innetől valóban kell vasalni....tehát túlzásokba azért ne essünk, mert mindent nem kell vasalni
2010. márc. 27. 21:05
 15/25 anonim ***** válasza:
60%

tegnap 20:06:

Azért jobb miután a gyerekek elalszanak ha a feleségem velem foglalkozik és nem a vasalással. Inkább nem veszek fel holnap vasalt pólót de együtt lehetek vele.

Mindenkinek más a fontos, akinél már lejárt a szex élvezetének kora, az igen, kiélheti magát akár a vasalásban is, mikor kivasalja a bugyit és még a zoknikat is.

2010. márc. 28. 05:34
 16/25 anonim ***** válasza:
75%

Az én férjem nincs itthol minden éjszaka!

De szerintem nem a vasalás befolyásolja a párkapcsolatot!!!

2010. márc. 28. 19:24
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

amondó vagyok, hogy vagyok, hogy vasaljon az, aki jól érzi magát tőle, mert én biztos nem! :)

még vasalót sem vettem, mióta elköltöztünk :)

a párom majd kivasalja magának az ingjeit, ha nagyon igénye van rá, én nem érzem kötelességemnek, mert a többi házimunkát úgyis én csinálom.

2010. márc. 29. 06:54
 18/25 anonim ***** válasza:
82%
Én is szinte mindent vasalok, bár mióta gyerekem van, már az alvós pólókat nem:-). Mondjátok már el nekem, DE TÖK KOMOLYAN, hogy lehet a pamut pólókat úgy teregetni, hogy ne kelljen vasalni, sehol ne legyen gyűrődés??
2010. márc. 30. 14:51
 19/25 anonim ***** válasza:
60%
Ezt én sem tudom! Ez engem is érdekelne?
2010. márc. 30. 20:27
 20/25 anonim ***** válasza:
76%
Mikor nedves, akkor kihúzogatod finoman, mondjuk nem lesz ám olyan, mintha kivasalták volna.
2010. márc. 30. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!