Kivasaljátok az ágyneműt, lepedőt?
Figyelt kérdés
Én igen és meglepve hallottam többektől, hogy ők nem, mert minek, úgyis azonnal összegyűrődik.2010. márc. 23. 15:56
11/15 anonim válasza:
Egy rend olyan agynemum van, amit nem kell vasalni.A tobbit mindig kivasalom.Nem tudnam vasalatlan berakni a szekrenybe, mert nem ugyanabban az agynemuben alszunk mindig, es a vasalt agynemube jobban erzem magam.Szerintem ez kisse neveltetes kerdese is, mert en azt lattam, hogy edesanyam mindig mindent kivasalt es en igy ugy csinalom, de azert azokat sem vetem meg akik nem igy csinaljak.
12/15 A kérdező kommentje:
igen, egyetértek veled. sztem is neveltetés illetve szokás kérdése. anyukám mindent kivasal, jó bugyi meg zoknit nem, de ágyneműt ő is. nyilván ezért bennem is ez maradt, én is csinálom. nővérem, akinek 5 gyereke van és hetente 3x mos, na ő meg nem fogja csinálni,mert esélytelen:)
2010. márc. 24. 09:59
13/15 anonim válasza:
nos, nekem összvissz 1 garnitúra ágyneműm van, szóval eltennem sosem kell :)
nincs vasalóm sem, tehát még csak fel sem merül bennem a kérdés, h vasaljak-e :)
több időm és energiám marad olyan dolgokra, amik tényleg fontosak.
14/15 anonim válasza:
Én is vasalom. De mióta gyerekem van -és kevesebb az időm-, már nem olyan precízen, mint régen, hogy mindkét oldalán, elejétől a végéig, tökéletesen, hanem csak összehajtom és átmegyek rajta a vasalóval. Ennek már csak az a lényege, hogy így laposabb lesz és kevesebb helyet foglal a szekrényben:-)
15/15 anonim válasza:
Mindig kivasalom. Imádom a frissen vasalt ágynemű illatát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!