Kivasaljátok az ágyneműt, lepedőt?
Figyelt kérdés
Én igen és meglepve hallottam többektől, hogy ők nem, mert minek, úgyis azonnal összegyűrődik.2010. márc. 23. 15:56
1/15 anonim válasza:
Nem. Nekem eleve olyan anyagúak vannak, amik nem nagyon gyűrődnek, másrészt tényleg "kár a gőzért", már első este összegyűrődne.
2/15 anonim válasza:
Tudom hogy úgy szebb meg a "fertőtlenítés"....de én UTÁLOK vasalni így NEM vasalom ki!!!
3/15 anonim válasza:
gyerekkoromban igen, ma már eszembe nem jutna. pazarlás (áram, anyagnak se használ), és nincs rá idő. értelmesebb dolgokra fordítom ezt az energiát.
a suliban a padtársam anyukája még a zoknit és az alsóneműt is vasalta.
hát, embere válogatja :)
4/15 anonim válasza:
Igen,Ha nem vasalnám ki,akkor hamarabb piszkolódna.Ha alszunk benne,akkor sem lesz olyan gyűrött,mint vasalás nélkül lenne.
5/15 anonim válasza:
"Ha nem vasalnám ki hamarabb piszkolódna"??????
Atya gatya:))))))))
Ezek szerint: ha nem mosogatnék többet kellene porszívóznom?? :))))))))))))))))))))
6/15 anonim válasza:
A megoldás a szárítógép. Utána nem kell vasalni.
7/15 anonim válasza:
Nem dehogy. Nincs erre idő..meg ha lenne se.
8/15 A kérdező kommentje:
nincs szárítógépem.
köszi a válaszokat, hát ezek szerint én a kisebbséghez tartozom...nem tudom, én szeretek vasalni és sokkal jobb érzés a kivasalt ágyneműbe belefeküdni, meg azt mondják a gőz jót tesz neki, bacikat kiírtja stb.
2010. márc. 23. 16:57
9/15 anonim válasza:
Jajjjjj, nekem mumus a vasalás! Nem, nem vasalom ki. Ha tényleg kevésbé piszkolódna, kivasalnám... De ha vasalom, akkor is beleizzad az ember, nem? Úgy teregetem ki, hogy nem kell vasalni.
10/15 anonim válasza:
Nem szoktuk vasalni. Ha szépen ki van teregetve,akkor nem lesz tele gyűrődéssel,mire megszárad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!