Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Jár valaki Bubbles mosodába?

Jár valaki Bubbles mosodába?

Figyelt kérdés
A szárítás miatt tettem fel a kérdésem, mert fogalmam sincs,hogy ágyneműt hány fokon kellene szárítani??
2015. okt. 25. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Én mint kényes, vagy közepesen kényes anyagként szárítottam ott "régen" törölközőket, ágyneműhuzatot.

Arra viszont nem emlékszem pontosan, hogy hogyan is működött a dolog. Azt hiszem van érzékelő a gépben és nem fix idő alatt jár le a program, hanem addig szárítja, amíg meg nem szárad.

2015. okt. 25. 14:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, de a mostani gépeken be kell állítani a hőfokot. A szárítógép programot 1x én tudom megállítani (max.1 perc), majd folytatja. Sajnos nincs kifüggesztve egyetlen "Használati útmutató" sem.
2015. okt. 26. 09:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a kényes anyag a 70-75 °C, de mintha anno fent lett volna a honlapjukon. A kis "help" akárminél, ahol fizetni kellett is volt pár szó segítségül.
2015. okt. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!