Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az amerikaiak miért hordják...

Az amerikaiak miért hordják mosodába a ruháikat?

Figyelt kérdés
Nem tudnak mosni otthon? :o
2015. ápr. 20. 15:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
mert lusták mosni :D
2015. ápr. 20. 15:17
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk pl nincs mosógép.
2015. ápr. 20. 15:20
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

Itt elég jó magyarázatot találsz rá:

[link]

2015. ápr. 20. 15:22
 4/14 anonim ***** válasza:
3-as! Érdemes volt elolvasni! :)
2015. ápr. 20. 15:46
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak amerikában van ilyen, én Finnországban laktam ahol a környéken nem volt senkinek mosógépe. Viszont mindenhol volt a közelben mosoda, vagy a földszinten mosó helyiség, ahova vihették a cuccost. És ahogy én belegondoltam így jobban is járnak, mintha otthon mosnának, mivel a mosógép igencsak sok vizet fogyaszt.
2015. ápr. 20. 15:47
 6/14 anonim ***** válasza:
mert szeretik a szexet
2015. ápr. 20. 16:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Én Svédországban élek most, itt is a pincében vannak nagy, ipari mosógépek, szárítók, meg egy meleg helyiség, ahova tudsz teregetni, ha olyan cuccod van, amit nem lehet szárítóba tenni és mindenki oda jár. Ezekben a panellakásokban nincs nagy fürdő, szóval foglalá a helyet. Ráadásul viszonylag olcsó a lakbér (az egész hatalmas házsor bérelhető lakésokból áll), szóval tök jó pl. nekünk, akik fiatalok és nem feltétlenül van x ezer koronájuk mosógépre, meg szárítóra (itt nincs meleg, a fűtés sem 25 fok télen, baromi lassan szárad minden).
2015. ápr. 20. 17:03
 8/14 anonim ***** válasza:
én barátnőmmel laktam együtt, én utálom a házi munkát, ő sem szerette, így összegyűjtöttük a szennyest és mentünk a mosodába. Mi ezért vittük mosodába, meg mivel gyakran költöztünk, a mosógépet nem vehettük a hátunkra hogy visszük 3 állammal odébb, így feleslegesnek tartottam beruházni rá.
2015. ápr. 21. 11:35
 9/14 A kérdező kommentje:
"beruházni"? Mosógépre? Jesszus, mennyire smucigok élnek ott amerikában, ha a fizetésükből beruházásként tekintenek egy mosógépre. Am biztos olcsóbb fuvarozgatni a szennyest kocsival meg vissza..
2015. ápr. 21. 12:16
 10/14 anonim ***** válasza:
nem a smucigoskodásról van szó, hanem arról hogyha bérelsz egy házat/ lakást, és költöznöd kell, akkor mit csinálsz vele? Fizetek azért fuvarozónak hogy elszállítsa kétszer olyan értékbe mint amennyiért megvettem? Megtudtam volna venni, nem erről van szó, de nem volt értelme.
2015. ápr. 21. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!