Az amerikaiak miért hordják mosodába a ruháikat?
Figyelt kérdés
Nem tudnak mosni otthon? :o2015. ápr. 20. 15:09
3/14 anonim válasza:
Itt elég jó magyarázatot találsz rá:
4/14 anonim válasza:
3-as! Érdemes volt elolvasni! :)
5/14 anonim válasza:
Nem csak amerikában van ilyen, én Finnországban laktam ahol a környéken nem volt senkinek mosógépe. Viszont mindenhol volt a közelben mosoda, vagy a földszinten mosó helyiség, ahova vihették a cuccost. És ahogy én belegondoltam így jobban is járnak, mintha otthon mosnának, mivel a mosógép igencsak sok vizet fogyaszt.
7/14 anonim válasza:
Én Svédországban élek most, itt is a pincében vannak nagy, ipari mosógépek, szárítók, meg egy meleg helyiség, ahova tudsz teregetni, ha olyan cuccod van, amit nem lehet szárítóba tenni és mindenki oda jár. Ezekben a panellakásokban nincs nagy fürdő, szóval foglalá a helyet. Ráadásul viszonylag olcsó a lakbér (az egész hatalmas házsor bérelhető lakésokból áll), szóval tök jó pl. nekünk, akik fiatalok és nem feltétlenül van x ezer koronájuk mosógépre, meg szárítóra (itt nincs meleg, a fűtés sem 25 fok télen, baromi lassan szárad minden).
8/14 anonim válasza:
én barátnőmmel laktam együtt, én utálom a házi munkát, ő sem szerette, így összegyűjtöttük a szennyest és mentünk a mosodába. Mi ezért vittük mosodába, meg mivel gyakran költöztünk, a mosógépet nem vehettük a hátunkra hogy visszük 3 állammal odébb, így feleslegesnek tartottam beruházni rá.
9/14 A kérdező kommentje:
"beruházni"? Mosógépre? Jesszus, mennyire smucigok élnek ott amerikában, ha a fizetésükből beruházásként tekintenek egy mosógépre. Am biztos olcsóbb fuvarozgatni a szennyest kocsival meg vissza..
2015. ápr. 21. 12:16
10/14 anonim válasza:
nem a smucigoskodásról van szó, hanem arról hogyha bérelsz egy házat/ lakást, és költöznöd kell, akkor mit csinálsz vele? Fizetek azért fuvarozónak hogy elszállítsa kétszer olyan értékbe mint amennyiért megvettem? Megtudtam volna venni, nem erről van szó, de nem volt értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!