Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ti amikor 14 évesek voltatok,...

Ti amikor 14 évesek voltatok, mennyi munkát végeztetek el? (inkább lányok válaszát várom, de fiúké is érdekel )

Figyelt kérdés

2015. okt. 13. 18:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És az ciki szerintetek, ha 14 éves lányként, csak a szobámat tartom rendben? O.o A szüleim, nem nagyon engedik, hogy takarítsak, és inkább arra nevelnek, hogy inkább költsek bejárónőre, de én szeretnék azért magam is tudni valamit a takarításról :cc Szerintetek mik a legalapabb dolgok, amik kötelezőek házimunkát nézve? :)
2015. okt. 19. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez jó. Engem kis koromtól fogva házimunkára neveltek, mert ezt a példát látta anyukám. Megcsináltam, amit kellett hozzátéve, hogy én azért tanulok, hogy majd megengedhessem magamnak, hogy takarítónőm lehessen, ne nekem kelljen megcsinálni. Most igaz még gyerek nélkül, de röhögve megcsinálok mindent munka mellett, ráadásul elég gyakran főzök is.
2015. okt. 19. 18:49
 13/14 anonim válasza:

Én koleszos vagyok és otthon én takarítom a szobámat.

A nappalit, előszobát felmosom felsöpröm de már azt sem amióta apa azt mondta(miután kiverte az előszobában a sarat a cipőjéből) ó most saras lett a padló nem baj majd "válaszoló" összetakarítja, amugy kipakolok a mosogatógépből kiteregetek, fűtök (fával), és öntözök meg gazalni is szoktam. persze ez ment ameddig vége nem lett a nyáriszünetnek

2015. okt. 20. 13:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Takarítás, mosás, mosogatás, besegítés a főzésbe, bevásárlásba. Saját fehérnemű napi kimosása.

akkor fiú, most már mindenen túl

2016. ápr. 12. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!