Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Katolikus férfiak, akik...

Katolikus férfiak, akik gyerekként is így voltatok nevelve, ti sosem végeztetek önkielégítést?

Figyelt kérdés
Soha, egész életetekben? Annyira határozott vélemények jönnek az ilyen jellegű kérdések alatt, hogy alig tudom elhinni. Egy nőből még csak-csak kinézem, de egy fiatal srácról nehéz elképzelni.
2012. aug. 6. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Hidd el, a nőkről is nehéz elképzelni. Valószínűleg férfi vagy, ezért hiszed. Nincs különbség a 2 nem között, csak morfológiailag. Ha nem vesszük a személyiséget persze.
2012. aug. 6. 16:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, de köszi, fontos az egyenlőség.
2012. aug. 6. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Már nem vagyok katolikus. Egyébként meg nincs kedvem kiteregetni neked a szexuális életem. Viszont szeretek őszinte lenni és nem álszenteskedni, úgy hogy eddig kb 4-5 ezerszer végezhettem ilyen fajta bűnös dolgot. Ha pedig a gondolataim is látnád, kiesnének a szemeid.

Szerintem a legtöbben azok mondogatják, hogy nem végeznek ilyen undorító dolgot, akiknek ott az édes feleségük stb...stb..

Nem akarlak bíztatni erre, hogy csináld. Én egyszerűen csak természetesnek veszem és nem látom okát, hogy visszafogjam magam vagy bűntudatom legyen.

Nem érzem úgy, hogy bárkinek ártanék ezzel. Maximum magamnak. Mértéktelennek és függőnek semmiből sem célszerű lenni, mert nem vezet jóra. Valahogy én nem hiszem el, hogy mások soha nem csinálják, csak engem rabul ejtett a gonosz...

Inkább keress magadnak hús-vér embert. No akkor meg jön a szöveg, hogy házasság előtt bűn.

Én elgondolkodnék rajta, hogy miért bűn, miért mondták annak régebben. Mert tény és való, sok fájdalmat okozhat és halált is a sex.

2012. aug. 7. 03:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én végeztem rendszeresen.Szüleim hatására jártam templomba,hittan órára,de már akkor éreztem,hogy egy teljesen természetes dolgot akarnak az emberben bűntudatkeltéssel szabályozni,ezért nem vettem komolyan,és nem is bántam meg,és azt sem,hogy felnőttként már nem vallom magam katolikusnak.
2012. aug. 7. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:

A válasz attól függ, mit értesz katolikus alatt. :DDD

(kis segítség: katolikus jelentése "egyetemes", de van római katolikus is, az más)

2012. aug. 7. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!