Lányok hány évesen végeztetek eőször önkielégitést?
Figyelt kérdés
És mivel? Pl.: Én ?? évesen és ujjal. Am lány vagyok, 11. (de én még nemakarok önkielégítést végezni!!!)2010. jan. 9. 13:45
3/37 anonim válasza:
eőször?!Mivel? Mivel ki akartam elégíteni magam...
?? évesen és anyám műbrokijával. Am fiú vagyok, dd.(de Én még sokszor akarok önkielégítést végezni!!!)
4/37 anonim válasza:
ezt is későn kezdtem.. :) 15. a legtöbben ma annyi idősen már szexelnek.. hááát, biztos prűd vok, h ez előtte nem jutott eszembe :D
5/37 anonim válasza:
13 évesen:)
Csak az ujjamat használtam és nagyon jó volt:D
14/L
6/37 anonim válasza:
Egyszer még éjszaka, úgy nyolc éves körül lehettem, arra ébredtem, hogy nagyon megéheztem. Kimentem a konyhába és kifosztottam a hűtőszekrényt, mindenestre jóllaktam, nagyon kellemes érzés volt, utána kielégülten tértem vissza az ágyamba.
7/37 anonim válasza:
14 voltam azt hiszem és ujjal de már előtte is gondoltam rá hogy jó lenne...=) És ha nem akarsz akkor ne tedd te tudod mikor jön el az ideje
L/16
8/37 anonim válasza:
ha nemakarsz nemkell nem törvényszerű:)
én 10évesen csináltam először és kézzel(először 1aztán már 3ujjal):D
de ne csináld ha nemakarod am meg először ha csinálod akk kézzel csináld isten őrizz h vmi vastag tárgyat használj az fájna elsőre nagyon!
9/37 anonim válasza:
13 évesen kézzel. ujjal még nem mertem :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!