Lányok hány évesen végeztetek eőször önkielégitést?
Figyelt kérdés
És mivel? Pl.: Én ?? évesen és ujjal. Am lány vagyok, 11. (de én még nemakarok önkielégítést végezni!!!)2010. jan. 9. 13:45
11/37 anonim válasza:
És nem viccelek. Kíváncsi, intelligens gyerek voltam. ( előző)
12/37 anonim válasza:
akkor itt én vagyok legjobban lemaradva:D 18 vtam
L/19
14/37 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát javítanák. Nemtudom, hogy akarok -e vagy nem végezni önkielégítést. Nemvagyok hozzá túl fiatal 11 évesen?
2010. jan. 10. 12:34
15/37 anonim válasza:
most ezt ne onnan nézd hány éves vagy,ha kiváncsi vagy csináld :D nagy cucc...csak vigyázz anyud észre ne vegye h ilyen oldalakra irkálsz xD
17/37 anonim válasza:
Kb 8-9 éves lehettem, és a kezemmel simiztem a csiklómat. Akkor még nem tudtam, hogy mit csinálok, csak azt, hogy nagyon jó. Mostanság is nagyon gyakran csinálom, úgyhogy lassan már 10 éve^^
17L
18/37 anonim válasza:
:D
Le vagytok maradva, én ruhán keresztül már ovis koromban is csináltam, könyvvel.
Csak akkor még nem tudtam, hogy ez önkielégítés:D
19/37 anonim válasza:
én 16 voltam kézzel, nem élveztem el csak megpróbáltam.
20/37 anonim válasza:
énis óvodás koromtól kb.5. évtől ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!