Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Karácsonyi takarítás! Végeztet...

Karácsonyi takarítás! Végeztetek már?

Figyelt kérdés
Én ma letörölgettem, sütöttem 6 féle sütit, mostam 5 adagot, wc-t és fürdőt takarítottam, ablakot pucoltam, virágokat rendeztem.... ti hogy álltok? minden érdekel... :D
2011. dec. 22. 16:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Holnap porszivózás, felmosás.... szerintem más nem kell egy venégváráshoz megcsinálni
2011. dec. 22. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Én 2 napra osztottam fel a munkát.

1. nap: ágyneműhuzatok cseréje, ablak pucolás, portalanítás, ajtók mosása, fertőtlenítés a fürdőben és a wcben, porszívózás, felmosás, virágok öntözése, ezek mellett ment a mosógép.

2. nap, azaz ma: sütik elkészítése, gyors porszívózás mindenhol.

Holnap még felmosok és mást már nem csinálok, csak pihenek.

24.-én délelőtt még főzök, néhány sütit elkészítek és ennyi. :)

2011. dec. 22. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
12%

Szia!

Nálunk anyósom takarít, én csak a szobánkat. Ablak megpucolva, szoba felporszívózva, felmosva, bútorok letörölgetve, tiszta ruhák elpakolva, kivéve ami még szárad. Egyedül a karácsonyfa díszítés van vissza. Illetve a sütemény készítés, főzés. De azt szintén anyósom végzi, én max. segítek neki, ha megkér.

2011. dec. 22. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Itt szerencsére párom kitakarított, amíg vidéken voltam :) csak a mosás maradt rám, mert azt utál :D
2011. dec. 22. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

El se kezdtem :D

De mi nem szoktuk túlzásba vinni, van egy alap tisztaság a lakásban, az bőven elég. Ablakot pucolni szakaszosan szoktam, minden héten egyet. Dehogyis állok neki most mindnek :D

2011. dec. 22. 19:52
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Még el sem kezdtem. Még holnap is dolgozok délig!

Már 3 hete van egy 8 órás munkahelyem! Szép karácsonyi ajándék az élettől!

Majd meló után megyek alapvető kaják (kenyér, zöldséges) beszerzésére. Persze a húsféléket már megvettem. Igaz, hogy a lakás kicsi (gyorsan végzek a takarítással) és nagy vendégség sem lesz nálam, de azért ennek ellenére meg szoktam adni a módját pont úgy, mint amikor még sokan ültük körbe az asztalt.

2011. dec. 22. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Én holnap :)
2011. dec. 22. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
énmostálok neki porszivózni meg fölmosni
2011. dec. 24. 12:35
 9/9 anonim ***** válasza:
86%

20,31-es vagyok!

Tegnap délig dolgoztam, utána mentem kenyér, zöldség, egyéb apróságért.

Ma reggel feltettem a körömpörköltet főni (erre éheztem már kb. egy hónapja). Délre készen lett. Közben feltakarítottam a lakást. Ebéd után (finom lett a köröm!) feltettem a vacsorához a húslevest, a pulykát sülni. Közben kimostam Öt órára készen lettem vele.

Tesómék holnap jönnek hozzám, szilveszterkor én megyek hozzájuk.

Most pihi van.

BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!

(És a háziasszonyoknak jó pihenést!)

2011. dec. 24. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!