Melyik fajta porszívó a legjobb?
Figyelt kérdés
Porzsákos
Porzsák nélküli
Vizes
Én ennyit ismerek és ilyenek voltak. Most vizes van, de alig szív szerintem, a szőnyegen sokszor ottmaradnak a szöszök, úgy kell kézzel kiszedni a szőnyeg szálai közül, szerintem ki kellene szívnia. Lassan már kezd tönkremenni, nem tudom a következő milyen fajta legyen. Adjatok tanácsokat!
2011. nov. 26. 18:32
1/14 anonim válasza:
Milyen ár kategóriában gondolkozol?
2/14 A kérdező kommentje:
50e alatt
2011. nov. 26. 18:52
3/14 anonim válasza:
Mindenképpen olyan gépet vegyél amivel vizet is lehet szívni.Nagyon hasznos tud lenni.
4/14 anonim válasza:
Ha egy picit még hozzá teszel akkor tudsz venni egy ilyet:
Egy darabig nem kellene másik porszívó után nézned:) Nekem is ilyen van és nagyon megvagyok vele elégedve.
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor a porzsákosra szavazol? Igazán még vizet soha nem szívtam fel, nem volt rá szükség, kop-kop!
2011. nov. 26. 19:05
6/14 anonim válasza:
Porzsákos! a vizesbe meg gyengét nem érdemes mert bennhagyja a szőnyegbe a sokat azt értem el vele hogy kint kellett kiszárítanom pedig új volt és dicsérték.
7/14 anonim válasza:
Utolsó nekem vizes van de olyan erős hogy max teljesítményen majdnem emelgeti a szőnyeget.
8/14 A kérdező kommentje:
Én olyan vizesre gondolok csak, aminek a tartályában van víz, nem spricceli a szőnyegre.
Kedves utolsó, nektek milyen típusú, amelyik emelgeti a szőnyeget?
2011. nov. 26. 21:37
9/14 anonim válasza:
A miénk ami vizes ezzel lehet vizet is szippantani szinte csont szárazra szívja a járólapról hogyha valami kiömlik.A miénk Polti márkájú ez Magyarországon szerintem nem annyira ismert mivel mi is külföldön vettük.De megvan már jó pár éve és elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!