Orrszívásra mi a legjobb az orrszívó porszívó?
Milyen tapasztalataitok vannak,mit vegyek?
Egy 7 hónapos kislány anyukája
Én ma próbáltam ki először, elkezdett folyni a babánk orra (8 hós). A porszívóson kívül egyik sem ér egy kalap kakit sem, a pumpás a legnagyobb pénzkidobás legszívesebben a gyártó "orrába" dugtam volna, annyira nem csinált semmit és megvettük 800 forintért.
A porszívóval megismerkedtünk először a kislányommal, elmagyaráztam neki mire való, megdádáztuk, amiért olyan hangos (bekapcsoltam először magában), odaadtam neki a szívót hagy vizsgálja meg, beledugtam az orrába egy kicsit, hogy ne ijedjen meg tőle, közben magyaráztam, hogy miért kell leszívni az orrát. Összeszereltem, bekapcsoltam és váltogatva az orrlyukakat kiszívtam. A végére sírt egy kicsit, de amint abbahagytam, felültettem, megsimogattuk a porszívót, hogy segített nekünk...és kész. Nagyon jól kitisztította az orrát.
az a leghatásosabb,a kézivel nem mentünk semmire,azt nem is engedte,de ezzel simán megy.
7 hós kisfiú anyukája
A porszívos a legjobb, a többi erre a célra szerintem nem elég. Amit érdemes megvételnél figyelni, hogy elég hosszú legyen a cső rajta. A miénk sajni rövid (Pisze), így elég macerás a dolog, mivel nem gégecsöves típusú a porszívónk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!