WC takarítás hogyan?
Figyelt kérdés
WC takarítás hogyan? Mivel fertőtlenítsek és a falra kispriccelő "kosz"-t mivel szedik le?2011. dec. 22. 08:32
1/11 anonim válasza:
Domestos + rongy + gumikesztű = mindenre jó
2/11 anonim válasza:
Én domestosszal vagy breffel szoktam, csésze pereme alatt és a belseje, csésze pereme felül, csésze külseje, ülőke.
A falra kispriccelést nem értem. A fiúk üljenek le a pisiléshez is, a vécé tetejét meg csukjátok le lehúzáskor. Így nem spriccel ki.
Ami már kinn van, azt ugyanúgy domestosszal le lehet takarítani, de jó gusztustalan dolog.
3/11 A kérdező kommentje:
ok, menni fog. A kis WC-ben közel vannak a falak, kispriccel. Ez ilyen.
2011. dec. 22. 09:27
4/11 anonim válasza:
Mi az a falra kispriccelő kosz? ☺☺☺
6/11 A kérdező kommentje:
Nyilván nem az. Lényeg a domestos majd megoldja.
2011. dec. 22. 10:34
7/11 anonim válasza:
Domestos, vagy bármilyen fertőtlenítő jó. Pár naponta töröld át, de az sem árt, ha esetleg mindennap egyszer áttörlöd. A férjem állva pisil, és sajnos ott is felfreccsen időnként a falra. Én is fertőtlenítővel törlöm át.
8/11 anonim válasza:
Ja, pisiljen ülve, meg ha tudjátok, csempézzétek le a falat.
9/11 anonim válasza:
A WC körül akkor is takarítani kell a falat, ha látszólag nem spriccel ki semmi. Hiába vagytok páran meglepődve ezen. A bacik akkor is kivándorolnak kb 2 méteres körzetben a wc-ből, ha lecsukjátok az ülőkét.
Domestost ajánlanám én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!