Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mitöl lesznek a ruhák illatosak?

Mitöl lesznek a ruhák illatosak?

Figyelt kérdés

Mindig érzem sok emberen még méterröl is hogy a ruhàjàbol àrad az öblitö illat.

Hogyan teszik ezt lehetövé?

Én màr probàlkoztam lenorrel,meg hasonlova,és dupla adag öblitö,de csak addig érzem amig megnem szàrad...

Valakinek valami jo ötlete,vagy öblitö tipus?

2008. szept. 5. 21:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
MÀR A SÀRGA LENORT IS PROBÀLTAM,SZERETEM AZ ILLATÀT,DE NEM ÉRZEM SOKÀIG.............TEGNAP PROBÀLTAM UGY MOSNI HOGY 3-SZOR TÖBB ADAG ÖBLITÖ,ÉS MOST AZ EGÉSZ HÀZ ILLATOZIK,DE HOGY MEDDIG MARAD A RUHÀKBAN?KÉRDÉSES.........
2008. szept. 14. 12:34
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az a válaszoló aki le akarja szólítani az utcán az embereke,kipróbáltam a sérga Lenort,de semmi,ennél még az egyszerű öblítő is tovább tartott.Szóval maradok a kérdezősködésnél.
2008. szept. 14. 13:12
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak ti nem érzitek, és egyébként nagyon jó illata van a ruhátoknak. Az ember saját magán nem mindig érzi az illatokat. Én így vagyok pl. a parfümökkel is.
2008. szept. 14. 17:34
 24/25 A kérdező kommentje:

Nos nem hiszitek el,de 5 fajta öblitöt vettem egyszerre,és kifogom mindet probàlni.

Bàr lenort imàdtam(kéktöl kezdve sàrgàig,de még senkitöl nem hallottam vissza:de jo illatu a ruhàd!!!!!!!!

Nos a silànt probàltam legutoljàra,hàt a hàz mondom illatozik,de hogy a ruhàkban megmarad -e?????????????????'

Esetleg arra gondolok,hogy nem is az öblitökkel van a gond hanem a ruha anyagàval?

Szerintem egy kötöött anyg jobban megtartja az illatot(na de csk az illatért kötöt ruhàkban jàrni....)

Végül is ...Tényleg leàllitok én is majd valakit,és spontàn ràkérdezek.

De az is lehet hogy csak mi nem érezzük magunkon az illatot?

Titokzatos dolgok,de ha még van tipp irjàtok meg!

2008. szept. 15. 10:10
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan én pár alkalommal csináltam mert elég macerás... Szóval kézzel öblited a ruhákat. PUhább lett sokkal és illatosabb. A gépbe pedig centrifugálásra raktam vissza a ruhákat.
2008. szept. 16. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!